ГОЛОВНАБлогиВійнаРосія продовжує «зачистку» своїх «слідів» в Україні

Росія продовжує «зачистку» своїх «слідів» в Україні

Автор
Опубликовано: 1752 дня назад (12 июня 2019)
Блог: Війна
Редактировалось: 1 раз — вчора в 22:23
0
Голосов: 0
Росія продовжує «зачистку» своїх «слідів» в Україні

«10.06.19 скоропостижно скончался ихтамнет генерал-лейтенант Юдин Сергей Сергеевич, который в 2015 году с позывным "Тамбов" руководил 2 АК оккупантов.» - пост користувача «Анатолий Штефан Штирлиц» у соцмережі «Фейсбук»..
Росія продовжує «зачистку» своїх «слідів» в Україні

За даними мережі «Інтернет» генерал-лейтенант збройних сил РФ ЮДІН Сергій Сергійович (1959р.н.) - командуючий та учасник бойових дій в Чечні (1994-1999), Україні (2014-2015) та Сирії (2015-2017).
У 2015 році під час перебування на посаді командуючого 2 Армійського корпусу Центру територіальних військ південного округу ЗС РФ (м.Луганськ, Україна) організовував та приймав безпосередню участь у знищені військовослужбовців та техніки ЗС України на Сході України, у т.ч. під Дебальцеве. Відповідне відео з підтвердженням його участі розміщено вищезазначеним користувачем.
«За безпосередню участь у бойових діях на території України та виконання злочинних наказів Кремля указом президента РФ від 11 червня 2016 року №276 генерал-майору Юдіну Сергію Сергійовичу присвоєно військове звання генерал-лейтенант.» повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
У 2015-2017 роках командував окремими підрозділами ЗС РФ в Сирії та за «аналогічні подвиги» нагороджений медаллю «Учасник військової операції в Сирії»..
Після участі у бойових діях в Україні та Сирії, Москва з метою маскування його участі у міжнародних збройних конфліктах, призначила Юдіна на посаду начальника організаційно-мобілізаційного управління Західного ВО (м.Санкт-Петербург) ЗС РФ.
Проте Кремлю напевно не вигідно залишати таких військовопосадовців в живих, про що свідчить раптова смерть Юдіна. Зачистка «свідків» спецслужбами Росії продовжується, з такими темпами мало хто з «генералів» доживе до Міжнародного трибуналу.
1403 перегляди

Читайте также:

  • Росія продовжує втручання у виборчий процес
    Росія продовжує втручання у виборчий процес

    Після численних повідомлень про виявлені наміри Російської Федерації втрутитися у вибори Президента США та Президента України, цього разу повідомлення надходять з країн ЄС напередодні виборів д...

  • Чи існує ісламська загроза в Україні?
    Чи існує ісламська загроза в Україні?

    Вторгнення Збройних сил Росії на територію України та Сирії, на думку аналітиків, може призвести до нової «холодної війни». Окрім високого показника загрози, яку уособлює Росія з її агресивною ...

  • Поляки вимагають зупинити російську агресію в Україні
    Поляки вимагають зупинити російську агресію в Україні

    Події останніх днів чітко вказують на підтримку України польським урядом у боротьбі проти Росії. Так, у відповідь на відкриту російську агресію в Азовському морі сотні демонстрантів у Польщі зібрал...

  • «Росія замовила вбивство, яке не мало ніякого сенсу.»
    «Росія замовила вбивство, яке не мало ніякого сенсу.»

    Одним із провідних видань в світі «New York Times» опубліковано статтю «Росія замовила вбивство, яке не мало ніякого сенсу.» про замовне вбивство російськими спецслужбами Івана Мамчура у Рівному. ...

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!