ГОЛОВНАБлогиВійна
0 RSS-лента RSS-лента

Війна

Автор блога: Патріот
Покращення життя в ОРДЛО не за горами
Покращення життя в ОРДЛО не за горами

ФСБ РФ розпочала новий комплекс заходів, спрямованих на підрив позицій Владислава Суркова на території т.зв. «ДНР» і відсторонення від влади його прихильників на чолі з Денисом Пушиліним.
При цьому, паралельно з запуском інформаційної кампанії зі зміни куратора «Л/ДНР» (В.Суркова на Д.Козака) і подачі В.Сурковим заяви про відставку в зв'язку з провалом його діяльності «на українському напрямку» і «невдоволенням Путіна» (у варіації - «у зв'язку з важкою хворобою»), також проводиться комплекс заходів в соціально-економічній сфері ОРДЛО.
Так, за вказівкою генерал-полковника ФСБ Сергія Беседи(головний куратор «ЛДНР» від Луб'янки), керівництво «Внєшторгсервіса» (формально належить С.Курченко, головні бенефіціари - генерал-полковник ФСБ Сергій Чемезов і той же Беседа) не проводить або ж затримує виплати в «республіканський бюджет» з метою формування катастрофічного дефіциту. За задумом «луб'янских кураторів», такі кроки вже в літній період повинні призвести до значних соціально-економічних потрясінь (припинення соціальних виплат і зарплат, а також недофінансування інших соціальних статей бюджету) і, відповідно, до критичного невдоволення діяльністю Д.Пушиліна і його команди.
Що, в свою чергу, дасть підстави для їх усунення і призначення підконтрольних Луб'янці людей.
Таким чином в передчутті запланованого Кремлем запуску через проросійські сили в Україні (яскравий приклад - Медведчук) «автономії Донбасу», хлопці з Луб'янки і їх покровителі з Кремля хочуть отримати не тільки повний економічний, а й політичний контроль над тимчасово окупованими територіями, відтіснивши інших гравців.