ГОЛОВНАБлогиRivnePolitics«Батьківщина» - політична партія чи все ж таки Російський проект?

«Батьківщина» - політична партія чи все ж таки Російський проект?

Автор
Опубликовано: 1939 дней назад ( 7 декабря 2018)
Блог: RivnePolitics
Настроение: =)
0
Голосов: 0
Скандал навколо намагань представниками «Батьківщини» проштовхнути питання «децентралізації» давно затих, але факт залишається фактом - керівництво рівненського осередку не цурається відпрацьовувати кошти невідомо звідки.

Всім відомо, як голова фракції біло-сердечних в Рівненській обласні раді Микола Кучерук лобіював питання щодо звернення до центральних органів влади, аби в рамках децентралізації місцевим громадам було б розширено повноваження. В тому числі і фінансові. А ще мова йшла про необхідність чітко розподіляти повноваження між Кабміном, обласними адміністраціями та радами і укласти між ними відповідні угоди.

То що ж насправді приховано за цими гарними словами. На перший погляд – нічого особливого, однак, як виявилося, така ініціатива зовсім не місцевого походження і передбачає федералізацію державного устрою в країні.


Але справжнє проросійське єство в реаліях нашого сьогодення нині виявити дуже легко. Реакція Батьківщинівців на можливість створення Автокефальної помісної православної Української церкви відповідна – вона відсутня. Зв`язки Миколи Драганчука, Миколи Кучерука та Галини Кульчинської з філією Російської православної церкви в Україні є дуже міцними і підкріплені відповідними зобов’язаннями.


​Більше того Драганчук ще й мав наглість робити гучну заяву: «Поліський край, як і всі вірні Української Православної Церкви, віддані своєму предстоятелю та бажають миру, злагоди і добрих відносин між Церквою та владою»,.
​У мене питання: це взагалі як розуміти? Поліський край готовий створювати свою республіку і «да прідьот Руцкє мір»?


​Наступний провальний ляп, а точніше прояв любові до «Русского мира» виявила керуюча справами виконкому Костопільської міської ради Ніна Ткачук – дружина голови Костопільської райради Сергія Ткачука від – ВО «Батьківщина».
​Так ось, пані Ткачук відкрито виписує вірші про страшну «БРАТОВБИВЧУ» війну і постить їх у фейсбуці. Правда реакція громадськості не заставила себе чекати і «поетеса» швиденько видалила свої віршовані потуги.
​Не цураються Рівненські «Батьківщинівці» і російського паспорту! Так, так, паспортом з двоголовою куркою з гордістю володіє депутат облради Павло Кравчук по якому і відвідує «братній Рускій мір». Більше цього, рідним братом Кравчука є кримінальний авторитет з м. Санкт-Петербург «Гоша Пітєрський».

​Федералізація – Московська церква – російський криміналітет – і громадянство РФ.
Ці «здобутки» Рівненської «Батьківщини» яскраво розкривають нам їхнє справжнє нутро.
​Нажаль, наш електорат сліпо вірить у розповіді бабушкі Юлі Володимирівни у світле майбутнє, яке вона бачить у російських кольорах!
«Батьківщина» - політична партія чи все ж таки Російський проект?
«Батьківщина» - політична партія чи все ж таки Російський проект?
«Батьківщина» - політична партія чи все ж таки Російський проект?
1017 переглядів

Читайте также:

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!