ГОЛОВНАБлогиАгресорВолинь: рана, яка кличе до примирення

Волинь: рана, яка кличе до примирення

Автор
Опубликовано: 1730 дней назад ( 3 июля 2019)
Блог: Агресор
0
Голосов: 0
Волинь: рана, яка кличе до примирення

Щороку Волинське питання є яблуком розбрату поміж двома народами і попри заклики представників різних середовищ до прощення, воно має гіркий осад.
Цей резонанс довкола теми Волинської трагедії підтриманий польськими радикалами, росіянами та поширений на європейські країни через те, що так звані санкції проти Росії наносять шкоду не тількі Росії, й а різним європейським країнам – Угорщині, Італії, Франції. Там багато людей, які сприяють Росії більше, ніж Україні, тому вони будуть підтримувати ці дії польських екстремістів. Крапка не може бути поставлена через те, що, існує безглузда політика Росії, яка за всяку ціну хоче знищити Україну, існують цілі групи населення в Польщі, які сприяють цій політиці. Це продовжуватиметься до тих пір, поки Україна не стане могутньою державою, поки її могутність стане не меншою, ніж могутність теперішньої Польщі. І ми маємо для цього всі природні передумови і виберемось з того хаосу, в якому ми є.
Спекуляція політиками історичними фактами, без належного їх вивчення та дослідження фахівцями, є контрпродуктивною у відносинах між польськими і українськими народами та є на руку країні-агресору Росії. Закликаємо польських політиків утриматися від односторонніх звинувачень, а продовжувати конструктивну роботу щодо побудови спільного європейського майбутнього.
Волинська трагедія має стати темою істориків, дослідників, а не інструментом для гідридної війни Росії проти України. Це питання штучно інспіроване Кремлем, серед поляків є багато таких прихильників підкуплених Москвою, які підливають масло у вогонь звинуваченнями у бік України.
Потрібно двом сусідам схилити голови перед жертвами всіх трагічних подій, що мали місце в спільній історії. Прощення буде першим кроком до повного примирення молодих поколінь українців і поляків, які повністю звільняться від упереджень трагічного минулого.
776 переглядів

Читайте также:

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!