ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО

НОВИНИ РІВНОГО

У Рівному встановлено новий пішохідний світлофор

На перетині вулиць Ст.Бандери-24 серпня працівниками КП "Міськсвітло" було встановлено пішохідний світлофор (адже попередній, був тимчасово відсутній опісля ДТП). 

У Костополі жінка вкрала телефон з робочого столу держустанови

Повідомлення про зникнення мобільного телефону із робочого кабінету однієї з держустанов міста надійшло до поліції вранці 14 лютого від 49-річного костопільчанина.

17 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 424 перегляди
Теги: поліція, крадіжка, костопіль
У Рівному в квартирі сталася пожежа

16 лютого о 20:54 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному житловому будинку в місті Рівне по вулиці Ювілейна.

17 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 415 переглядів
Теги: рівне, квартира, житловий будинок, дснс
«Багато п’ють і продають дизпаливо»: білоруси про російських військових на навчаннях «Союзна рішучість-2022»

На початку лютого 2022 року Росія перекинула до Білорусі кілька тисяч своїх військових у рамках спільних навчань «Союзна рішучість-2022», що відбуваються з 10 по 20 лютого. Як заявляло Міноборони РФ, навчання пройдуть на п'яти полігонах, розташованих переважно на заході та південному заході Білорусі: Доманівському, Гозькому, Обуз-Лісновському, Брестському та Осиповичському. Також для навчань буде використано чотири аеродроми: у Барановичах, Лунінці, Ліді та Мачулищах. Усі перелічені райони розташовані поблизу кордонів з Україною. Якими побачили ці навчання білоруси? Що їм упало в око? Про це розповідає білоруська служба Радіо Свобода.

На Рівненщині відзначили День єднання

Сьогодні, 16 лютого, до Дня єднання, деякі будівлі обласного центру підсвітили синьо-жовтими кольорами.  Мова йде про Рівненську облдержадміністрацію, флагшток, драмтеатр. Традиційно у кольорах державного прапора світиться адмінбудівля Нацполіції області та Свято-Покровський собор. Таку акцію влаштували саме сьогодні, адже національна символіка згуртовує та уособлює єднання. 

На Рівненщині Президент перевірив перебіг тактичних навчань ЗСУ

Під час робочої поїздки в Рівненську область Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Володимир Зеленський перевірив перебіг тактичних навчань підрозділів ЗСУ та інших сил безпеки й оборони в межах командно-штабних навчань «Заметіль-2022». Разом із Президентом України на Рівненському полігоні побував голова ОДА Віталій Коваль. 

Поліцейські затримали здолбунівчанина за ножове поранення сина

50-річний житель Здолбунова перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про скоєне шкодує та щиро розкаюється. Втім, тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Сенаті США з'явився законопроєкт про відповідальність Білорусі у разі агресії Росії проти України

Американський сенатор Джеймс Ленкфорд вніс до сенату США проєкт "Закону про відповідальність Білорусі за агресію". Про це повідомила пресслужба сенатора.

15 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 564 перегляди
Теги: україна, сша, сенат, росія, війна, білорусь
Рівне вшановує учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 33-ї річниці виводу військ з Афганістану в місті Рівне відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку «Загиблим у локальних війнах».

В Україні з’явився окремий вид спортивної діяльності – ветеранський спорт

Cьогодні Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо спорту ветеранів війни» (№ 5526). «За» проголосували 340 народних депутатів.

СБУ заявляє, що панічна атака є способом залякування українців

Посіяти тривогу, залякати та підірвати довіру до держави щодо її здатності захистити своїх громадян. Це все, що зараз відбувається в інформаційному просторі, є гібридною війною. 

14 медалей вибороли рівненські спортсмени на чемпіонаті

12-13 лютого відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з вільної боротьби, - повідомляють в Управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту.

14 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 414 переглядів
Теги: чемпіонат, україна, спорт, рівне
Цьогоріч школам закуплять 28 автобусів

За програмою «Шкільний автобус», на Рівненщині закуплять 28 транспортних засобів, у тому числі обладнаних місцями для дітей із особливими освітніми потребами. На це з державного бюджету вже спрямували майже 32,7 мільйона гривень.

На крадіжці телефона викрито жителя Сарненського району

Зловмиснику, який уже відбував покарання за вчинені майнові злочини, може загрожувати черговий строк — до чотирьох років позбавлення волі. 

14 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 388 переглядів
Теги: телефон, поліція, крадіжка, дубровиця
В Дубно під час руху загорівся автомобіль

12 лютого о 14:59 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про загоряння під час руху легкового автомобіля в місті Дубно по вулиці Семидубська.

14 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 392 перегляди
Теги: пожежа, дубно, дснс, автомобіль