ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОросія "попереджає" про обстріли українських храмів у Великодню ніч

росія "попереджає" про обстріли українських храмів у Великодню ніч

22 апреля 2022
росія "попереджає" про обстріли українських храмів у Великодню ніч

росія продовжує активні бойові дії на території України, викривлюючи реальні факти та в усьому звинувачуючи Україну. Відтак, маємо нове попередження про ніби-то наміри українських військових обстрілювати  українські храми під час Великодньої ночі.

 

 

Ми вже мали подібні випадки провокативних дій росії, тому застерігаємо українців бути обережними на пасхальних богослужіннях. Не зважаючи на активні бойові дії на сході України та наміри росії щодо південних областей, західна Україна, зокрема Рівненщина, також залишаються під загрозою. На жаль, повітряні тривоги завжди свідчать про можливі ракетні удари. 

 

Окрім цього, у пасхальну ніч ймовірна активна діяльність диверсійно-розвідувальних груп та колаборантів, які співпрацюють з російськими окупантами. Вони мають на меті провокувати релігійну війну між вірянами УПЦ та МП. Тому застерігаємо населення бути пильними та обережними, не брати участі в релігійних дискусіях, а також одразу повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб чи покинуті підозрілі речі. На території храмів чергуватимуть правоохоронці, тому їх можна повідомити про ймовірну небезпеку одразу під час богослужіння.

 

Звертаємо увагу українців, що Великодня ніч найбільш небезпечна пора для відвідування храму. Краще освятити пасхальний кошик вдень, або ввечері. Великодні богослужіння також будуть транслюватися онлайн. Вкотре наголошуємо на правилах безпеки та слідувати в укриття під час оголошення повітряної тривоги! 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!