ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО

НОВИНИ РІВНОГО

Поліцейські розшукують підозрюваних у злочинах 23-річних братів-близнюків

Працівники Рівненського районного управління поліції встановлюють місце перебування уродженців та жителів колишнього Корецького району, які ухиляються від органів досудового розслідування.  

На Рівненщині поліцейські припинили діяльність 39 нелегальних АЗС

Посилені превентивні заходи з протидії незаконній діяльності щодо реалізації палива на незаконних АЗС тривають в усіх регіонах держави відповідно до доручення Національної поліції України.

Нелегальні бурштинокопачі напали на співробітників СБУ

У четвер, 10 лютого, співробітники СБУ проводили слідчо-оперативні заходи із протидії незаконному видобутку бурштину на території Рівненської області. Поблизу с. Єльне Сарненського району на них напали місцеві мешканці, озброєні сокирами, холодною та травматичною зброєю. Чоловіки не реагували на законні вимоги правоохоронців і завдали поранень декільком співробітникам Служби.

11 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 325 переглядів
Поліцейські розшукують 58-річного жителя Рівного

Працівники Рівненського районного управління поліції та рідні встановлюють місце перебування Зубчика Олега Степановича, 1963 року народження. 

10 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 380 переглядів
Теги: розшук, рівне, поліція, зубчик олег
У Рівному буде вулиця «Медова»

10 лютого під час сесійного засідання депутати Рівнеради прийняли рішення присвоїти назву новій вулиці в житловому районі «Південний» в обласному центрі. Так, рівняни проживатимуть на вулиці «Медовій».

На Рівненщині зроблено вже майже 825 тисяч щеплень від COVID-19

У Рівненській області загалом зроблено майже 825 тисяч щеплень від COVID-19. Це оновлена інформація на дашборді РНБО станом на 9 лютого.

10 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 405 переглядів
Теги: щеплення, рівненщина, вакцинація, covid-19
На Дубенщині вогнеборці ліквідували пожежу у приватному господарстві

9 лютого о 16:41 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Стара Миколаївка Дубенського району.

До уваги рівнян! Період самоізоляції хворих на коронавірус зменшено!

Мешканці обласного центру, що захворіли на COVID-19 відтепер можуть перебувати на самоізоляції не більше 5 днів, за умови відсутньої клінічної симптоматики.

9 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 418 переглядів
Теги: самоізоляція, рівне, коронавірус, covid-19
Територіальна оборона на Рівненщині: що варто знати

Територіальна оборона (ТрО) — система загальнодержавних, воєнних і спеціальних заходів, що здійснюються у мирний час та в особливий період з метою протидії військовим загрозам, а також для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій.

Поліцейські вилучили марихуану в жителя Рівненського району

Викрили зловмисника працівники сектору реагування відділення поліції №5(смт Гоща) Рівненського районного управління поліції під час патрулювання території району.

На Рівненщині вилучили понад тонну фальсифікованого алкоголю

Горілка та спирт знаходилися у 468 пластмасових ємностях по 1, 5, 10 та 20 літрів. За скоєне зловмиснику може загрожувати до семи років позбавлення волі.

На кризі річки Случ знайшли мертвого чоловіка

8 лютого о 17:02 співробітники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни надали допомогу працівникам поліції по діставанню мертвого тіла чоловіка 1964 року народження з криги річки Случ поблизу села Кам’яне-Случанське Вирівської ТГ Сарненського району.

9 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 357 переглядів
Теги: случ, рівненщина, мертвий чоловік, дснс
Будівництво доріг на Рівненщині продовжиться за маршрутним принципом

Торік в області було відремонтовано рекордну кількість доріг, цьогоріч темпи не збавлятимуть. У 2022 році будівництво автошляхів продовжиться за маршрутним принципом. На цьому наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль в ефірі телеканалу ITV.

У Рівненському районі п’яний водій втікав від поліцейських та врізався у дерево

Сьогодні, 8 лютого, під час патрулювання у поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції відділення №5 (смт Гоща) неподалік села Федорівка Рівненського району потрапив за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Opel Zafira»

Потрійне зіткнення у Рівному: постраждали двоє водіїв та пасажирка

Сьогодні, 8 лютого, близько 12 години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Миколи Карнаухова неподалік міської лікарні сталася ДТП за участі трьох автомобілів

8 февраля 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 346 переглядів
Теги: рівне, поліція, дтп