ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині виявили сумнівне місце зберігання гуманітарки (+ВІДЕО)

На Рівненщині виявили сумнівне місце зберігання гуманітарки (+ВІДЕО)

19 апреля 2022
На Рівненщині виявили сумнівне місце зберігання гуманітарки (+ВІДЕО)

Рівненська ОВА отримала скаргу, що на території Олександрійської територіальної громади в одному з приміщень організовують продаж гуманітарної допомоги. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

 

«На місце оперативно виїхали правоохоронці та місцеве керівництво. Серед виявлених товарів – зубна паста, шампунь, мило, туалетний папір, інші засоби гігієни, а також ковдри, подушки, одяг, підгузки, дитяче харчування тощо. На вказаному складі почали запевняти, що це перевалочний пункт гумдопомоги для Харківської області», - розповідає Віталій Коваль.

 

Він додав, що вже взято під контроль передачу цих товарів для гуманітарного хабу Харківської ОВА. Це робиться для того, аби впевнитися, що вони не опиняться на полицях магазинів. Перші дві вантажівки вже виїхали і невдовзі постраждалі жителі Харківщини зможуть отримати допомогу безкоштовно.

 

«Доки правоохоронці з’ясовують всі подробиці цієї справи, я хочу наголосити: для тих, хто наживається на війні, у пеклі буде окремий котел. А до того – кримінальна відповідальність, згідно з українським законодавством», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

 

Очільник області також наголосив, що якщо жителям стануть відомі факти продажу гуманітарної допомоги , то необхідно телефонувати правоохоронцям або звертатися до районних військових адміністрацій.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!