ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО

НОВИНИ РІВНОГО

Хто важливіший – путін чи рідна мама? Як це – обстрілювати місто, в якому живе найближча людина?

Такі питання постали перед окупантом, який народився на Херсонщині, але згодом пішов до російської армії. На рідну землю він повернувся уже загарбником…

Преміювання "ближніх своїх" під час війни - подвиг чи зрада міського голови Рівного?

Уже місяць рівняни та гості міста, які знайшли тут прихисток, живуть в постій напрузі від воєнних дій в Україні. Проте, сьогодні увага містян була прикута не до військових новин, а до дій міського голови Рівного. В цей час, коли країна опинилася в економічній прірві, а армія постійно потребує фінансової допомоги, міський голова Рівного Олександр Третяк видає Розпорядження "Про преміювання" працівників міської ради за березень 2022 року у розмірі 180% (та інші) посадового окладу, що складає майже 2 мільйони гривень. 

 

Мародерство для окупантів - як похід у супермаркет

Російські окупанти настільки знахабніли, що мародерство в українських будинках стало для них як похід у супермаркет

Російські окупанти деградують з кожним днем війни: уже почали ґвалтувати неповнолітніх та їсти собак

У розпорядженні СБУ опинилися нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які показують їхні звірства та справжній моральний портрет.

На Рівненщині СБУ затримала колаборанта, який передавав інформацію окупантам та зберігав боєприпаси

У ході контррозвідувально-пошукових заходів Управлінням СБУ в Рівненській області було затримано колаборанта, який передавав інформацію спецслужбам окупантів та зберігав боєприпаси.

Росія масово порушує закони та звичаї війни в Україні

СБУ фіксує так багато подібних випадків, що воєнне вторгнення РФ можна характеризувати як каральну операцію зі знищення мирного українського населення.

У Рівному видали 450 довідок внутрішньо переміщеної особи

Департамент соціальної політики Рівненської міськеої ради продовжує роботу з внутрішньо переміщеними особами (ВПО). Працівники департаменту координують прийом переселенців, їх реєстрацію та видачу довідок внутрішньо переміщених осіб. Щодня видають в середньому 150 таких довідок. Вже у Рівному видали понад 450 таких довідок. Але багато людей в черзі за ними, адже зареєстровані як ВПО, а довідок поки не мають.

Російські фейки – такі ж однотипні, як і російські серіали: з поганою акторською грою, дешеві, вульгарні та прогнозовані

Так, у анонімних телеграм-каналах з’являються зрежисовані відеоролики: то про нібито жорстоке поводження з полоненими окупантами, то про каліцтва і навіть вбивство загарбників. Часто першоджерелом є пабліки «ватного» спрямування, які напряму керуються спецслужбами та Міноборони РФ.

28 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 389 переглядів
Теги: фейк, сбу, росія, війна-2022
Олександр Лузенко – етнічний українець, але мав російське громадянство

9 років працював у службі надзвичайних ситуацій в РФ і врятував не одне життя.

28 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 301 перегляд
Теги: сбу, росія, олександр лузенко
ВАРТО ЗНАТИ: як впоратися зі стресом під час війни

Вже майже місяць триває військова агресія РФ проти України. За таких умов людина може відчувати стрес та глибокі переживання, страх та тривогу.

27 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 379 переглядів
Теги: тривога, стрес, війна
У Рівному 4 пари одружилися по відеозв'язку

Від 24 лютого по 24 березня у Рівному офіційно зареєстровано 253 шлюбів. Процедуру державної реєстрації шлюбу спрощено. Так, одружитися тепер можливо у день подачі заяви. Також на період воєнного стану дозволяється реєструвати шлюби командирами військових частин без присутності нареченого чи нареченої, якщо він чи вона є військовослужбовцями, поліцейськими, медиками тощо.

27 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 359 переглядів
Теги: шлюб, рівне, одруження
За смерть пішохода в Березному перед судом відповідатиме механік

Слідчі слідчого управління закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 60-річного жителя міста Березне, обвинуваченого у випуску в експлуатацію завідомо технічно несправного транспортного засобу, вчинене особою, відповідальною за технічний стан, що спричинило потерпілому смерть.

27 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 368 переглядів
Теги: поліція, кримінал, березне
ЗНО на Рівненщині відбудеться, але за спрощеною процедурою

Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №7132, який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до університетів та складання ДПА. За ухвалення законопроєкту №7132 проголосували 348 депутатів за мінімально необхідних 226.

25 марта 2022 | Детальніше | 0 Коментарів | 307 переглядів
Теги: рівненщина, освіта, зно, вру
На Рівненщині буде молодий ліс

Цьогоріч лісівники запланували висадили 25 мільйонів сіянців основних лісоутворюючих порід, з них 24 мільйони – навесні 2022 року.

Деякі окупанти «прозріли» на війні в Україні і намагаються донести правду до «зомбованих» родичів у РФ

На перехоплених плівках СБУ чути, як путінський вояка намагається переконати свою матір, що в Україні: