ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівнянам пропонують долучитися до конкурсу "Разом з татом можна..."
7 июня 2022
Рівнянам пропонують долучитися до конкурсу "Разом з татом можна..."
Скільки разів ви чули про те, що мама забороняє, а от з татом можна. Тепер ваші дітлахи можуть розказати усім про своїх найрідніших татусів.
 
Що ви любите робити з татом, які ваші улюблені заняття чи просто поділіться спогадом, намалюйте його портрет і отримайте подарунок.
 
До Дня батька оголошуємо конкурс малюнків, переможці якого отримають подарунки з рук міського голови Рівного Олександра Третяка.
 
- Для кожної дитини тато - це найрідніша людина. Це захисник, опора, порада та підтримка. Хочеться, щоб дітки показали, якими є їх татусі, а рівняни визначили найкреативніші малюнки, - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк.
 
Для того, щоб взяти участь в конкурсі малюнків надсилайте фото дитячих робіт на електронну адресу press.rv.ua@gmail.com з приміткою "Разом з татом можна" або на сторінку ФБ Рівненської міської ради https://www.facebook.com/rivnecouncil/ ! Просимо вказати вік, прізвище та ім'я дитини, контактний номер телефону батьків (*переможці конкурсу автоматично дають згоду на фото- та відеозйомку дитини).
 
Всі ваші малюнки ми розмістимо на сторінці міської ради. А переможців визначимо за кількістю лайків.
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!