ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа згадку про прихисток у Рівному на "Оствиці" висадили осику та вербу

На згадку про прихисток у Рівному на "Оствиці" висадили осику та вербу

26 мая 2022
На згадку про прихисток у Рівному на "Оствиці" висадили осику та вербу

Міська влада Рівного спільно з представниками міської військової адміністрації з Кремінної висадили на Оствиці саджанці осики та кучерявої верби. Це дуже символічно. Про це повідомляють у Рівненській міській раді. 
 
 
Адже від початку війни місто обстрілювали росіяни, а від середини квітня – окупували. Тож представники адміністрації змушені були евакуюватися саме у Рівне. Наше місто гостинно прийняло вимушених переселенців. Та вони мріють швидше повернутися додому й відбудовувати рідне місто.
 
 
Кремінна знаходиться у Луганській області, на Слобожанщині, славиться гарними рекреаційними зонами. Тому й наш парк історичної реконструкції Оствиця на березі Басівкутського озера не залишив гостей байдужими. Натхненник "Оствиці" Юрій Ойцюсь цікаво розповів про це місце та поділився з гостями планами на майбутнє: окрім традиційних археологічних досліджень, фестивалів, концертів, майстер-класів, засновники хочуть створити школу ремесел.
 
 
— Сподіваюся, вже у мирний час, коли до Рівного знову приїдуть гості з Кремінної, ці посаджені сьогодні деревця укоріняться, виростуть, зміцніють. Як з кожним днем кріпне наша віра у Перемогу, у прекрасне майбутнє нашої держави! – впевнений міський голова Олександр Третяк.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!