ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУЗеленський Дуда обговорили майбутній саміт НАТО у Вільнюсі

Зеленський Дуда обговорили майбутній саміт НАТО у Вільнюсі

9 июля 2023
Зеленський Дуда обговорили майбутній саміт НАТО у Вільнюсі

Президенти України і Польщі Володимир Зеленський та Анджей Дуда під час зустрічі у Луцьку обговорили майбутній саміт НАТО у Вільнюсі.

Про це повідомив глава Української держави у Твіттері, передає Укрінформ.

 

«На заходах у Луцьку з Анджеєм Дудою змогли коротко, але дуже предметно поговорити про майбутній саміт НАТО у Вільнюсі», - зазначив він.

 

Зеленський поінформував, що вони домовилися діяти разом, щоб отримати якнайкращий результат для України.

 

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський і Дуда в неділю зустрілися в Луцьку, де вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
У разі перемоги Росії Володимир Путін зробить те, що Гітлер зробив із Чехословаччиною - використає її ресурси для подальшої ескалації, вважає очільник МЗС.
Керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів, які протидіяли військовій агресії Росії проти України, в тому числі заблоковано "Головний бот розвідки".
Представник Кремля запевняє, що "з українського боку на східних фронтах наростає паніка".
Українські захисники протистоять повномасштабному вторгненню Російської Федерації вже 795 день.
Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року. На виборах зустрінуться чинний президент Джо Байден та екс-президент Дональд Трамп.
У правлячій партії "Грузинська мрія", яка просуває скандальний законопроєкт, оголосили про підготовку акції протесту у відповідь, яка має відбутися завтра о 20.00 за місцевим часом на проспекті Руставелі у Тбілісі.
Президент висловив особливу вдячність воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України, воїнам бригад Помста, Сталевий кордон, прикордонникам Волинського, Чернігівського, Сумського і Харківського загонів.
Прізвище Мелоні буде першим у виборчих бюлетенях від правлячої партії Брати Італії в усіх п’яти італійських виборчих округах на виборах до Європарламенту, які заплановані на 6-9 червня.
Через месенджер Telegram розповсюджується інформація нібито від ДСНС України щодо проведення "евакуації" з низки населених пунктів Кременчуцького району Полтавщини через ймовірне затоплення.
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба доручив департаменту консульської служби МЗС і Генеральному консульству в Мюнхені тримати справу на особливому контролі.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Новосибрський Новоколедж був єдиний у Росії закладома, який відмовився від виправдання війни в Україні перед учнями та студентами.
Влада країни-агресора пропонує замінити раніше традиційну ходу вивішуванням портретів загиблих у Другій світовій війні на автомобілях і у громадських місцях у період з 1 до 11 травня.
На Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського і встановити контроль над островом Нестрига, повідомив головком ЗСУ.