ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУЗа квітень жителі Рівненщини привезли з-за кордону майже 2,5 тисяч автівок

За квітень жителі Рівненщини привезли з-за кордону майже 2,5 тисяч автівок

7 мая 2022
За квітень жителі Рівненщини привезли з-за кордону майже 2,5 тисяч автівок

За квітень 2022 року фізичними особами ввезено з-за кордону та зареєстровано у сервісних центрах МВС Рівненщини 2423 транспортних засобів. Серед цієї кількості 2318 – легкових автомобілів, автобусів – 7, причепів – 12, мотоциклів – 17 та 69 вантажних автомобілів. Що ж стосується минулого року, то за цей же період фізичними особами ввезено з-за кордону та зареєстровано у сервісних центрах МВС Рівненщини лише 743 транспортних засобів. Про це повідомляє РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області.

 

Загалом же у квітні в сервісних центрах МВС Рівненщини здійснено 4917 реєстраційних операцій, а від початку року – 16059.

Для реєстрації транспортного засобу ввезеного з-за кордону слід звернутися до сервісного центру МВС з такими документами:

паспорт, ІПН, документ на транспортний засіб, документ про правомірність придбання ТЗ, митні документи, сертифікат відповідності, транспортний засіб для експертного огляду.

 

Нагадуємо, що при першій реєстрації на території України, є обов’язковою сплата збору до Пенсійного фонду. Під час першої державної реєстрації легкового автомобіля слід застосовувати такі розрахунки залежно від вартості легкового автомобіля без врахування податку на додану вартість:

не перевищує або дорівнює 409 365 грн. – сплачується 3%;
більше ніж 409 365 грн., але не перевищує або дорівнює 719 490 грн – сплачується 4%;
більше ніж 719 490 грн. – сплачується 5%.

 

З графіком роботи сервісних центрів МВС Рівненщини, а також про перелік послуг, які надаються у період воєнного стану, можна ознайомитися на порталі http://www.hscmvs.com/

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Молодик за грошову винагороду у розмірі 9 000 гривень підпалив релейну шафу на залізниці поблизу Черкас.
Збільшення вартості - вимушений крок через собівартість виготовлення картки. Вартість проїзду в комунальному транспорті залишається незмінною.
Не те щоб ми зовсім не чекали такого від Mazda, але, якщо чесно, чекали трошки іншого. Більш звичайного, чи що.
Глава держави поставив перед новим секретарем РНБО Олександром Литвиненка низку завдань, перше з яких – більше прогнозованості.
Легендарний у минулому американський боксер несподівано сумує за позбавленням волі.
Український уряд закликав як представників влади, так і простих громадян не поширювати інформацію про стан енергосистеми.
Чоловік побив песика співмешканки. Він завдав тварині чисельних ударів й задушив, а тіло викинув до смітника.
У Харківській області введели графіки погодинних відключень. У регіоні знеструмлено близько 200 тисяч споживачів.
Мінторгівлі закликало американські компанії припинити постачання своєї продукції понад 600 іноземним компаніям.
Керівництво англійського Лестера не стало закривати очі на відносини керманича з підопічною.
Акторові встановили кардіостимулятор через те, що рубцева тканина після однієї з попередніх операцій викликала порушення серцебиття.
Офіцеру з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олегу Тімченко інкриміновано вбивство через необережність.
Значну частину нелегального імпорту російські замовники використовували для виробництва пам’ятників загиблим росіянам, які воювали проти України.
Вдалося репатріювати 12 тіл оборонців, що воювали на Луганському напрямку, 107 полеглих воїнів з Донецького напрямку та двох захисників із Запорізького напрямку.