ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУВ ОРДЛО примусова мобілізація

В ОРДЛО примусова мобілізація

28 января 2020

Проросійська окупаційна адміністрація на чолі з "вождями" республік, активно забезпечує мобілізаційне комплектування з'єднань і частин незаконних збройних формувань ОРДЛО за рахунок погіршення соціально-економічного становища населення на тимчасово окупованих територіях. В той же час, місцевими ЗМІ розгорнуто широкомасштабну пропаганду щодо високого фінансового забезпечення в НЗФ. Проте останні замовчують про посилення вимог до особового складу у підрозділах окупантів і введення нових видів покарань, у т.ч. суттєвого зниження розмірів щомісячних грошових виплат та значних їх затримок.

Поряд з цим, створюються штучні умови для запобігання працевлаштуванню громадян, які протягом життя в «Л/ДНР» залучалися до мобілізаційних зборів та ухилялися від призову. У зв'язку з цим, в складі т.зв. «республіканських органів державної безпеки» сформовані нові підрозділи для боротьби нібито з злочинністю в економічній сфері.

Насправді, основним завданням цих підрозділів є тиск на підприємства будь-якої форми власності, адміністрація яких не сприяє примусовому проходженню військової служби в складі російсько-окупаційних військ підлеглими працівниками, навіть, вживаються заходи з штучного створення підстав для повної зупинки їх діяльності. В свою чергу, т.зв. «військові комісаріати» активізували заходи щодо призову на військову службу працівників, які звільняються внаслідок втрати роботи на вищезгаданих підприємствах.

Тобто, ось вам і відповідь, чому стільки заводів, шахт та іншого промислового виробництва було закрито в період існування псевдореспублік ...

В той же час, є звичайно категорія жителів ОРДЛО, які ніде в своєму житті не працювали і які за своїм бажанням вступили до лав бойовиків для власної наживи. Проте і зазначена категорія бідкається на своє фінансове забезпечення, а також на «скотське відношення» до них з боку російського військового командування.

Решта свідомих громадян Донбасу у будь-який спосіб намагаються уникнути призову до т.зв. «армій республік» і виїхати для пошуку роботи за межі тимчасово окупованої території.

Логічно постає питання «скільки проіснують псевдоутворення, населення та армії яких ненавидять свої республіки?..» 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Укрзалізниця стала обʼєктом масованих атак Росії; Микола Сольський вирішив звільнитися після підозри від НАБУ. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
Експерти МАГАТЕ відвідали навчальний центр, розташований неподалік периметру майданчика ЗАЕС.
Кілька десятків військовослужбовців спецназу, які перебувають у Чаді як фахівці з планування та радників, на даний момент переїдуть до Німеччини.
Минулого року кількість міжнародних кібератак на державні установи Південної Кореї досягла в середньому 1,62 мільйона на день.
Очільник Пентагону Бухаресту за те, що країна продовжує приймати у себе сили США та союзників.
Під час Революції гідності вона долучилася до "Правого сектора", згодом висвітлювала події на фронті як журналістка.
Тільки минулого року року на Гаїті сталося понад 3 тисячі вбивств та понад 1,5 тисячі викрадень людей.
Одноденне падіння капіталу Цукерберга є четвертим за величиною за всю історію, пов’язаним із зміною вартості акцій серед тих, хто входить до Індексу мільярдерів Bloomberg.
Швидше закінчення військового конфлікту між Росією та Україною не залежить від Києва, вважають у Польщі.
США навряд чи зможуть конфіскувати російські активи, якщо цю пропозицію не підтримають країни G7 та ЄС.
У пакет увійдуть системи ППО Patriot, артилерійські боєприпаси, БпЛА, ракети класу "повітря-повітря".
В Укрзалізниці повідомили, що під час атаки по УЗ в Харківській області постраждали троє їхніх співробітників. Прокуратура почала розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.
Процес доставки в Україну військової допомоги з нового, 56-го пакету від Сполучених Штатів вже розпочався.
Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.