ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУУ День знань відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» з українськими зірками

У День знань відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» з українськими зірками

30 августа 2022
У День знань відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» з українськими зірками

1 вересня 2022 року у прямому ефірі інформаційного телемарафону відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» за участю Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, Тіни Кароль, Євгена Клопотенка, Тараса Тополі та Олександра Педана.

Метою ініціативи є мотивування учнів повернутися до навчання. Варто зазначити, що українська система освіти модернізується та стає більш привабливою та комфортною для молоді.

Урок розпочнеться о 9:00.

Організаторами є Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти в партнерстві з Гете-Інститутом Федеративної Республіки Німеччини.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та трьом пунктах управління противника.
Росіяни з Білгородської області намагалися завдати ударів у Харківській та Дніпропетровській областях.
РФ готує наступ на два великі міста; Британія дозволила Україні бити її зброєю по цілях всередині РФ і пообіцяла допомогу. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
Вартість поповнення особового складу армії, залежатиме від щомісячних обсягів призову, кількості надходження допомоги, а також рішень про ротацію.
Компанії не вистачає однієї деталі, яку раніше Boeing виробляв на спільному підприємстві в Росії.
Цільовий показник у 3% вже обговорюється деякими державами-членами Альянсу за зачиненими дверима.
Бербок заявила, що це була спонсорована Кремлем кібератака на Німеччину. Вона підкреслила, що це абсолютно неприйнятно, і матиме наслідки.
Влада оголосила спалах по всій країні надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я. Вчені вважають що мутація легше передається, але має нижчий рівень смертності.
Швидке опанування нових систем озброєння, стабілізація 1200 кілометрів лінії фронту, винахідливість та "удар під дих" російському флоту для багатьох став несподіванкою.
Джастін Трюдо заявив, що уряд Індії міг бути замішаний у вбивстві лідера сикхських сепаратистів, яке сталося минулого року у Канаді.
Значна частина грошей має бути від надприбутків від заморожених російських активів. Вашингтон веде переговори про це з країнами G-7.
Програма Harvest, на яку USAID виділив понад 250 мільйонів доларів, вже цього року допоможе наростити експорт збіжжя з України на 15%.
Внаслідок удару безпілотників по цивільній інфраструктурі виникла пожежа в Основʼянському районі.
Місто атакували ворожі БПЛА. Повітряні сили попередили, що шахеди рухаються в напрямку Павлограду.