ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУСьогодні в Україні святкується Всеукраїнський день бібліотек

Сьогодні в Україні святкується Всеукраїнський день бібліотек

30 сентября 2022
Сьогодні в Україні святкується Всеукраїнський день бібліотек

З нагоди свята міський голова Рівного Олександр Третяк привітав бібліотекарів та відзначив кращих працівників галузі Почесними грамотами Рівненської міської ради, а також вручив подяки кращим читачам.

 

“Дякую, шановні бібліотекарі, що зберігаєте безцінне! Сил вам, натхнення, а від нас більш вагомої підтримки на поповнення бібліотечного фонду. Нехай живуть бібліотеки!” - сказав міський голова.

 

Бібліотечна мережа міста складається з Центральної бібліотечної системи, до складу якої входить 11 бібліотек, та Рівненської міської бібліотеки (мікрорайон Ювілейний). Книжковий фонд ЦБС нараховує 204509 документів. 52 бібліотечних працівники щорічно обслуговують понад 26,5 тис. користувачів, які відвідують бібліотеки за рік понад 180 000 разів та одержують різних видів документів для опрацювання понад 540 000 примірників. Відвідування сайту становить 20-25 тис. щорічно.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Її виконали представники Австралії. Однак до фіналу Євробачення 2024 цей музичний колектив не пройшов.
Володимира Путіна потрібно "поставити на місце", оскільки він не зупиниться в Україні, зазначив президент.
Зірка вирішила згадати, як вона виглядала на початку своєї кар'єри. Як виявилося, саме в 2005 році вийшла програма Світське життя.
Місцевий мешканець чув звук битого скла і побачив вогонь в одній з кімнат першого поверху, а після того помітив, як двоє осіб втікають від будівлі.
Опозиційні лейбористи набирають 48% підтримки, а керівні консерватори - тільки 18%, і це найгірший показник для Сунака з початку його перебування на посаді прем’єр-міністра (за 18 місяців).
Війна загострила багато процесів не лише в Україні, а й, здавалось би, у більш досконалих суспільствах європейських країн. Поляризуючий її вплив нині стає все більш помітним і несе все більше ризиків.
Останній абсолютний чемпіон світу у надважкому дивізіоні закликав українця готуватися до важкого протистояння.
Повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки системі керування зовнішнім освітленням буде знижемо яскравість освітлювальних приладів.
Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков пожалівся, що число жертв в місті станом на ранок 9 травня складає 11 людей.
Віталій Барабаш зазначає, що місцеві "ждуни", що сподівалися "русского мира", тепер вже не радіють російським "визволителям".
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Росіяни збільшили свої війська на півночі і сході, але у них "не так все добре, як вони вважали", зазначив президент.
Жеваго сформував злочинну організацію, до складу якої увійшли голова, члени правління АТ Банк Фінанси та Кредит та інші наближені до нього особи.
Чемпіон світу WBC продемонстрував підписникам результати підготовки у тренувальному таборі.