ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУРосія усіляко заохочує звірства своїх військових і вручає їм медалі за розстріл мирних українців

Росія усіляко заохочує звірства своїх військових і вручає їм медалі за розстріл мирних українців

21 апреля 2022
Росія усіляко заохочує звірства своїх військових і вручає їм медалі за розстріл мирних українців

Це підтверджує чергова розмова двох родичів-загарбників, які вихвалялися своїми «здобутками» на війні. Вони обговорюють, що холоднокровно розстріляли 25 цивільних осіб…


«Тут у нас было двадцать пять гражданских, они выезжали автобусом. Убили», – зізнається один. Інший вихваляється своїми планами зґвалтувати українку, і називає це «побаченням».

 

«Я тут девушку встретил, думаю с ней на свидание сходить. На двоих. Укроп отказался. Она у нас тут сидит. Привязанная», – говорить окупант, сміючись.

 

Але загарбникам недовго лишилося радісно хизуватись своїми звірствами. За кожен злочин доведеться відповідати!

 

ПРОСЛУХАТИ РОЗМОВУ
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Процес доставки в Україну військової допомоги з нового, 56-го пакету від Сполучених Штатів вже розпочався.
Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.
Російські війська 25 квітня завдали ударів по залізничній інфраструктурі. У Донецькій області загинули троє залізничників.
Прорив російських підрозділів у село Очеретине на північний захід від Авдіївки на Донеччині продовжує ускладнювати ситуацію на цій ділянці фронту.
Росія та Китай суттєво поглибили відносини з початку російської повномасштабної війни Росії проти України в лютому 2022 року.
У списку - імена 561 дитини, які були незаконно вивезені окупантами до Росії, і він уже опрацьовується російською стороною.
Схвалено загальноєвропейський ліміт у 10 тисяч євро на розрахунки готівкою, за винятком транзакцій між приватними особами з некомерційною метою.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
У прокуратурі вважають, що передбачалася велика кількість жертв серед цивільного населення, тому що саме в цей час до залізничного вокзалу прибувала електричка.
Космічний корабель запустили з космодрому Цзюцюань на північному заході Китаю за допомогою ракети-носія Чанчжен-2F.
Під час засідання йтиметься про те, як подолати проблеми, що накопичилися за пів року, коли Україна чекала рішень про американську підтримку, сказав президент.
Британський міністр не вірить, що після всіх злочинів РФ вдасться відновити стосунки між країнами.
Стало відомо про ще трьох поранених цивільних громадян: двох жінки 37, 48 років і 55-річного чоловіка.
Міністр наголошує, що зі збільшенням витрат на озброєння та становлення російської економіки на "військові рейки" значна частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади.