ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУРосійська пропаганда віртуально воює з танками «Леопард» та вже їх топить

Російська пропаганда віртуально воює з танками «Леопард» та вже їх топить

15 апреля 2023
Російська пропаганда віртуально воює з танками «Леопард» та вже їх топить

Відразу декілька російських пропагандистських ресурсів розповсюдили фейкову новину про те, що нібито у Херсонській області було захоплено та затоплено танк «Леопард». Про це повідомляє "Патріот Донбасу". 

Фейк запустило російське державне інформаційне агентство «РИА новости». А далі його почали поширювати різні, не менш одіозні ресурси, на кшталт «Ізвєстія».

Жодних доказів, що якесь російське ДРГ захопило та затопило танк, зазвичай немає, а є лише посилання на розповідь якого учасника диверсійної групи. Є лише фото танку «Леопард» з якогось полігону.

Взагалі новина нагадує якось маячню, де йдеться про те, що нібито «Леопард» обстрілював блокпости в окупованій частині Херсонській області на лівому березі Дніпра. Уявні диверсанти нібито захопили «Леопард», а потім не змогли його відправити у тил і тому втопили.

Як танк зміг перебратися на лівий берег великої ріки, пропагандисти не повідомляють.  

Нагадаємо, що для боротьби з танками НАТО росіяни тягнуть на фронт гармати 50-х років минулого сторіччя, а російський пропагандист не засуджує російських військових, які відрізали голову українському полоненому.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Агенти ФСБ готували вбивство Зеленського; У Москві відбулася "інавгурація" Путіна. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
Гроші за продану нафту перерахувати до Росії не вдалося. Їх в Індії вклали в акції, державні цінні папери, інфраструктурні проєкти.
Під час навчань передбачається інтеграція багатонаціональних сил і засобів за сценаріями реальних навчань і віртуальної візуалізації у режимі реального часу - FTX (Field Training Exercise) та LVC (Live Virtual Constructive).
Ворог спрямував ракети на дві західні області, а також на столицю. Там повідомляється про вибухи та роботу ППО.
У частині Запоріжжя зникло світло, повідомляють соцмережі. Більшість ракет рухаються в напрямку західних областей.
Засідання можуть відбутися не раніше другої половини липня або навіть у серпні, що можна вважати перемогою Трампа.
Ракети з Чорного моря та з території Росії зайшли в повітряний простір України. Також у кількох областях фіксуються БПЛА.
У ByteDance заявляють, що це рішення порушує свободу слова, а також не є можливим ні комерційно, ні технологічно, ні юридично.
На Полтавщині та у Харкові чули вибухи. Повітряна тривога через рух БПЛА оголошена у Києві та більшості областей України.
Крилаті ракети, які за попередніми даними, випустили стратегічні бомбардувальники, можуть бути в небі України менш, ніж за годину. Також триває повітряна тривога через БПЛА.
В Державному департаменті заявили, що це свідчить лише про аморальність режиму російського диктатора.
Після зустрічі із Байденом румунський лідер заявив, що готовий до обговорення передачі Києву системи ППО, але хоче побачити, що Румунія отримає натомість.
Під час зустрічі обговорювався проєкт звіту Міжнародної робочої групи, який містить детальне обґрунтування та конкретні пропозиції щодо майбутнього членства України в НАТО, забезпечення сталого миру та стримування країни-агресора.
Alyona Alyonaі Jerry Heil за підсумками голосування вийшли у фінал пісенного конкурсу. Співаки з п'яти країн не пройшли відбір.