ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУРосійські бойовики купляють українське громадянство

Російські бойовики купляють українське громадянство

30 ноября 2020
Російські бойовики купляють українське громадянство

Убивці, шахраї чи агенти ворожої розвідки за відповідну плату отримували паспорт. Більше  читайте тут ТСН

Зробити з бандита, нелегала або навіть офіцера ФСБ "чистого" громадянина  України - виявляється не надто дорого.

Біля п’яти тисяч євро, і кримінальник перетворюється на добропорядного українця. Чиновники Державної міграційної служби, залучені до схеми, не цікавилися минулим своїх клієнтів. Убивці, шахраї чи агенти ворожої розвідки за відповідну плату отримували документ і починали життя в Україні, що називається, з чистого аркуша.

Перейти на український бік, підписати контракт зі Збройними Силами, одягти український військовий однострій та і, можливо, навіть організувати теракт чи диверсію. Саме для цього й потрібні українські паспорти бойовикам.

"Легалізація" злочинців відбувалася за кількома схемами. Найпростіша - переклеювання фото. Знаходили паспорт втрачений громадянин України старого зразка, вклеювали картку громадянина, який надавав фотокартки, і цей паспорт вже ставав підставою для подачі заяви в органи ДМС. На підставі підроблених паспортів оформлювали нові, закордонні. І все - нелегал міг вільно подорожувати по Європі. Повний пакет документів продавали за ціною старенької іномарки.

Щоправда, міжнародні злочинці, нелегальні мігранти, бойовики з ОРДЛО, сотні людей із підробленими паспортами потрапили  у поле зору контррозвідки та поліції. Можна лише здогадуватися, скільки грошей обертається в системі, яка торгує українським громадянством, скільки ще не виявлених т.зв. "громадян" ходить поряд і скільки серед них - професійних ворогів України.

А за дивним збігом обставин, ключовий фігурант “справи паспортистів”, Анатолій Сторожук, посередник на прізвисько “Генерал”, раптово пішов із життя, тільки-но потрапив у поле зору контррозвідників.

Після того, як за справу “паспортистів” узялася контррозвідка, конвеєр нелегальних документів став на паузу. Утім, ніхто не гарантує, що перечекавши буревій, чиновники знову не почнуть торгувати тризубом на синій обкладинці. 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Цієї весни росіяни активізували удари по українській енергетиці та знищили декілька великих ТЕС та ТЕЦ, а також вивели з ладу Дніпровську гідроелектростанцію.
В ГУР кажуть, що зараз Telegram використовується як певний легалізований даркнет, в якому можна знайти все "від продажу наркотиків до груп ухилянтів".
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Ремонтники приступають до робіт відразу щойно отримують відповідні дозволи від ЗСУ та ДСНС.
Україна з початку повномасштабного вторгнення Росії була обмежена у праві застосовувати зброю, отриману від західних країн, для ударів по російській території.
Полтавський клуб залишив киян у зоні вильоту.
Байба Браже бігла з номером 815 – як кількість днів, скільки Україна обороняється у повномасштабній війні.
На Харківському напрямку окупанти не полишають спроб прорвати українську оборону біля Вовчанська, Стариці, Липців.
Команди зберегли інтригу до останнього туру.
Внаслідок ранкового удару 19 травня у Харківському районі загинуло щонайменше 6 людей, 16 дістали поранень, 5 цивільних загинули внаслідок ударів по Куп'янському району Харківщини.
Державне телебачення повідомило, що інцидент стався поблизу міста Джольфа, що на кордоні з Азербайджаном, приблизно за 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана.
Ці коментарі прозвучали після нещодавньої поїздки Володимира Путіна до Китаю, де він і лідер КНР Сі Цзіньпін пообіцяли посилити співпрацю.
Лікарі констататують, що життя словацького прем'єра після замаху наразі поза загрозою.
Грант Шаппс вкотре наголосив, що усе, що є важливим і цінним для західного світу, опиниться під загрозою, якби вторгнення в Україну закінчилося для Владіміра Путіна перемогою.