ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУПрем’єр-міністр назвав 10 пріоритетів Уряду на 2023 рік

Прем’єр-міністр назвав 10 пріоритетів Уряду на 2023 рік

4 января 2023
Прем’єр-міністр назвав 10 пріоритетів Уряду на 2023 рік

Забезпечення армії, інтеграція в ЄС та НАТО, енергетика та відновлення — серед ключових пріоритетів та напрямків, за якими Україна буде рухатися вперед у 2023 році. Про це зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Уряду 3 січня.

«Ми всі безперервно працюємо над тим, аби цей рік став роком нашої перемоги. Ми заходимо в цей рік із чітким розумінням як протидіяти ворогу, як забезпечити фронт та утримати тил. Ми маємо залишатися єдиними та продовжувати діяти як єдине ціле. Тому сьогодні озвучу урядові пріоритети та основні напрямки, за якими будемо рухатися вперед у 2023 році, ключові з них були названі Президентом України Володимиром Зеленським у його щорічному посланні», — сказав Денис Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, пріоритетами Уряду на 2023 рік є:

1.    Забезпечення армії, оборона та безпека. 

2.    Інтеграція України в ЄС та НАТО. 

3.    Енергетичний фронт. 

4.    Відновлення України. 

5.    Макрофінансова стабільність і програми підтримки бізнесу.

6.    Ветеранська політика. 

7.    Освіта. 

8.    Продовження реформи децентралізації. 

9.    Впровадження обов’язкового пенсійного накопичення і реформа Фондового ринку та ринку капіталів.

10.    Реформа управління держвласністю та реформа державного управління. 

Денис Шмигаль наголосив, що 2023 рік стане роком перемоги України: «Робимо для цього все можливе. Допомагаємо ЗСУ, на чиїх плечах тримається наша свобода і чиїми руками буде викувана наша перемога».

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Росіянин принижував, бив та відбирав зарплати у гастарбайтерів з Латинської Америки. За даними партизан, це не єдиний такий випадок.
Один з 17-річних хлопців звинуватив 23-річного вчителя, що той залицявся до його дівчини. У розпал конфлікту вчитель напав на юнаків з ножем.
Повітряні сили попередили про загрозу балістичного удару зі сходу та півночі. У низці областей оголошена тривога.
ЗМІ опублікували фото до та після атаки дронів на нафтобазу у російському Раздорово. Як видно на фото, частина споруд була уражена.
Про інцидент місцева влада довідалась від представників громадськості, які побачили чоловіка, що вийшов на крижину, аби підійти до тварини.
Про проблеми з GPS-навігацією в Європі повідомляли від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, зокрема довкола Калінінградської області – російського анклава, що виходить до Балтійського моря.
Пекін неодноразово заявляв, що не втручається у вибори в США, виходячи зі свого принципу невтручання у внутрішні справи інших країн.
Аналітичний проєкт DeepState повідомив про захоплення окупантами села Бердичі південніше Очеретиного.
Можлива роль британських сил передбачає, що вони виганятимуть вантажівки з десантних човнів на тимчасову дамбу та доставлятимуть допомогу до безпечного району розподілу на березі.
Основною мішенню для 34 ворожих ракет в суботу зранку стали різні об’єкти енергетики: електроенергетика і об’єкти для транзиту газу.
Для працівників компанії, які повернулися з фронту, збільшили річну страхову суму на додаткове покриття діагностики, реабілітації та медикаментів.
Англійською це називається breaching whale – тобто кит, що виривається з води. Він може вистрибнути повністю (коли над поверхнею з'являється більше половини тіла тварини) або частково.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
26 квітня Володимир Майбоженко в стані алкогольного сп'яніння збив чотирьох людей.