ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУОстанній кривавий бій Лукашенко

Останній кривавий бій Лукашенко

4 ноября 2020
Останній кривавий бій Лукашенко

Поведінка Лукашенка чітко вказує на те, що його режим тоне і тягне за собою залишки прихильників, яких майже не залишилося.

Підконтрольні «кривавому» режиму ЗМІ публікують інформацію про те, що «ніхто не страйкує, це блеф і ніяк режиму  це не зашкодить». Однак, останні висловлювання і дії Лукашенка свідчать про протилежне. Він все частіше наголошує на тому, що усі протестувальники, — це терористи.

Він закликає своїх прихильників стати до лав народних дружин та заявив, що відступати йому нікуди, тому це війна до переможного кінця.

 30 жовтня Лукашенко заявив, що затримувати нікого не будуть, однак, факти свідчать про протилежне. Своїми діями та вказівками він показує те, що народ Білорусі для нього головний ворог, з яким він оголошує відкриту війну.

І далі додав: "Якщо хтось зачепить військовослужбовця, він повинен піти звідти як мінімум без рук. Далі — все. Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося. Хто готовий, будемо діяти".

Таким чином, Лукашенко закликає  своїх прихильників зробити останній смертельний ривок. Ворог вже чітко позначений — всі, хто наважиться вийти на вулицю під біло-червоно-білим прапором.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Starlink може надати серйозну допомогу у налагоджені звʼязку у віддалених регіонах четвертої найбільш населеної країни світу.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Внаслідок обстрілу з РСЗВ Ураган сіл Новоосинове та Ківшарівка загинули п’ять цивільних громадян: чоловіки 64, 65 та 58 років, а також дві жінки 56 і 72 років.
У створеній в уряді спеціальній слідчій групі щодо обставин замаху на Фіцо не відкидають версію, що нападник діяв не зовсім сам.
40 груп швидкого реагування проводять пошукові роботи в районі, де сталася аварія президентського гелікоптера.
Президент заявляє, що окупанти не досягають свого завдання – "розтягнути наші сили та цим послабити Україну на широкому фронті від Харківщини до Донеччини".
Донецький клуб уже дограє чемпіонат, виконавши всі поставлені завдання.
Цієї весни росіяни активізували удари по українській енергетиці та знищили декілька великих ТЕС та ТЕЦ, а також вивели з ладу Дніпровську гідроелектростанцію.
В ГУР кажуть, що зараз Telegram використовується як певний легалізований даркнет, в якому можна знайти все "від продажу наркотиків до груп ухилянтів".
Ремонтники приступають до робіт відразу щойно отримують відповідні дозволи від ЗСУ та ДСНС.
Україна з початку повномасштабного вторгнення Росії була обмежена у праві застосовувати зброю, отриману від західних країн, для ударів по російській території.
Полтавський клуб залишив киян у зоні вильоту.
Байба Браже бігла з номером 815 – як кількість днів, скільки Україна обороняється у повномасштабній війні.
На Харківському напрямку окупанти не полишають спроб прорвати українську оборону біля Вовчанська, Стариці, Липців.