ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУНароду нагнали, а толку немає: загарбник розповідає про результати мобілізації у росії

Народу нагнали, а толку немає: загарбник розповідає про результати мобілізації у росії

17 октября 2022
Народу нагнали, а толку немає: загарбник розповідає про результати мобілізації у росії
Російський військовий, який перебуває на Херсонському напрямку, у розмові зі знайомою розповів про відступ зі своїх позицій та безсенсовний результат мобілізації у рф.

Відповідний аудіозапис оприлюднила пресслужба ГУР МОУ, передає Укрінформ.

«Забирають, Оля. Народу нагнали багато, а толку немає», - сказав росіянин знайомій.

Жінка відповіла, що вони читають новини, зокрема, про мобілізацію. За її словами, у росії забирають чоловіків і ті помирають із серцевими нападами.

Окремо вона зазначила, що розуміє, що багато з цих осіб – не навчені, і що «це просто, ну напевно, гарматне м'ясо».

Зі свого боку загарбник розповів, що він перебуває на Херсонщині у лісах, і що у них там нічого немає - ні води, ні зв’язку.

Як повідомлялося, раніше у ГУР МОУ оприлюднили перехоплення розмови, у якій російський солдат скаржиться на устаткування та називає свіжомобілізованих «непідготованим м'ясом».

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Кібардіна підозрюють у шахрайстві з використанням службового становища. Під час затримання він мав при собі валізу з 18 мільйонами рублів.
Український боксер спробує завоювати титул чемпіона світу у легкій вазі в американському Сан-Дієго.
Третій сезон Бріджертонів розділений на дві частини, решта епізодів вийдуть на Netflix 13 червня.
Через вечірні атаки безпілотниками в місті понівечені п'ятиповерхівка й авто. Обійшлося без постраждалих.
"Церква-МАФ" була незаконно споруджена на державних землях і стояла в буферній зоні об'єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монастирські будівлі, Києво-Печерська Лавра".
Британський боксер знову спробував зіграти на публіку і принизити свого майбутнього суперника.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Під удари ворога потрапили Антонівка, Понятівка, Чорнобаївка, Інженерне, Берислав, Качкарівка, Золота Балка, Новоберислав, Високе, Михайлівка, Нововоронцовка, Львове, Козацьке, Веселе й місто Херсон.
У двох росйських містах - Новоросійську і Туапсе - виникли масштабні пожежі, в в окупованому Севастополі значно пошкоджено електропідстанцію.
У результаті протиповітряного бою збито усі 20 ворожих Шахедів у межах Харківської, Полтавської, Вінницької, Одеської та Миколаївської областей.
Тільки за попередню добу, 16 травня, українські захисники знищили 1410 бійців ворожої армії і чимало російської військової техніки.
Окупаційний керівник анексованого міста Развожаєв повідомв, що на повне відновлення електропідстанції знадобиться близько доби.
Проєкт триватиме з червня по листопад, участь у ньому можуть узяти іноземці, які проживають у Чехії через війну в Україні. Підкреслюється, що це не стосується військової служби українців.
В Україні для побутових споживачів та промисловості будуть діяти графіки відключень світла; У Вовчанську росіяни беруть цивільних у полон. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.