ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУНа під’їздах до Харкова затримано групи «тітушок»

На під’їздах до Харкова затримано групи «тітушок»

22 апреля 2021
На під’їздах до Харкова затримано групи «тітушок»

21 квітня поточного року під час антитерористичних навчань у Харківській області правоохоронці затримали автобуси з «тітушками» у кількості 60 осіб. Вони нібито планували дестабілізувати ситуацію і створити «картинку» для російських медіа – повідомляє СБУ.

Так, автобуси затримали на під'їздах до Харкова зі сторони Донецька, Дніпра та Полтави. За даними СБУ, люди в автобусах є мешканцями інших регіонів України й не мають відношення до Харківщини.

Крім того, у службі запевняють, що групи направили до Харкова на замовлення однієї з проросійських партій України. Вони нібито мали влаштувати протест у місті, а також «провокувати громадське невдоволення та масові протиправні дії» під час засідання Харківської міськради.

«Зазначені акції мали на меті дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію в регіоні та створити вигідну керівництву Росії "картинку" для обґрунтування можливих актів агресії РФ проти України», — пояснюють у CБУ.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
В інформатора вилучено мобільний телефон, з якого він передавав голосові повідомлення з розвідданими.
Росіяни сконцентрували атакуючі зусилля біля Стельмахівки на Куп’янському напрямку та поблизу Білогорівки на Сіверському.
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі почав аналізувати причини своєї невдачі в протистоянні з українцем.
Уряд Ірану скликав "термінову нараду" у зв’язку із загибеллю Ібрагіма Раїсі, міністра закордонних справ Хосейна Амір-Абдоллахяна та інших чиновників.
Конкурс, заснований художницею під псевдонімом Woopsyang, відбувся вже вдесяте. Жінка вирішила започаткувати захід після того, як сама пережила серйозне вигорання.
В іспанській футбольній першості відбулись матчі передостаннього 37-го туру чемпіонату 2023/24.
Під час обстрілу ворог атакував балістичною ракетою Іскандер-М, а також запустив 29 "шахедів" із районів Приморсько-Ахтарську, а також Курську.
В англійській Прем'єр-лізі були зіграні поєдинки останнього 38-го туру першості.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Законопроєкт, що передбачає повернення прохачів притулку в Росію, буде подано на розгляд парламенту наступного тижня.
За добу знищено 14 танків, 35 бойових броньованих машин, 50 артилерійських систем, дві РСЗВ, чотири засоби ППО, 81 БПЛА, ракета, корабель.
Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували вісім населених пунктів.
У ніч з 19 на 20 травня в Миколаївській області було збито 4 ворожих дрона-камікадзе SHAHED-136.
На світанку 20 травня рятувальники побачили гелікоптер з відстані близько 2 кілометрів. За даними ЗМІ, на місці аварії "жодних ознак життя" не виявили.