ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУКоли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

19 марта 2024
Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

У середньому 40% від вартості продукції вітчизняного виробника повертається у вигляді сплачених податків та зборів і спрямовується на оборону країни, розвиток шкіл, лікарень та інфраструктури.


В складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

 

Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.

 

Купуй українське - зроблене нами і для нас.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
До Києва з неанонсованим візитом прибув генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.
Росія, яка є постійним членом Ради безпеки ООН, порушила санкції Радбезу, що передбачають заборону на імпорт та експорт військових технологій з Північної Кореї.
Представники України і Сполучених Штатів можуть підписати безпекову угоду вже найближчим часом.
Дуже важливо, щоб з боку держави була чітка комунікація з рідними полонених, зазначив президент.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Важливо, щоб усі служби, від роботи яких залежить життя українців, були швидкими, зазначив глава держави.
Увечері 28 квітня месенджер Telegram необґрунтовано заблокував головний бот розвідки ГУР та низку інших офіційних ботів, які протидіяли російській агресії проти України.
Війська РФ використали для удару по Одесі ракету з касетним боєприпасом. Вона призначена для ліквідації живої сили.
Продаж OTP банка в Росії може принести угорській групі стільки грошей, скільки вона виведе дивідендів за рік з Росії.
Зокрема, українські військові отримали 10 броньованих машин піхоти Marder та снаряди для протиповітряної оборони.
Україна у квітні не призупинила захист, а навпаки - переглянула та забрала застереження щодо обмеження певного набору прав.
Зараз "найгарячіше" на Авдієвському напрямку. Під натиском окупантів Сили оборони відійшли на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки.
Серед поранених - двоє дітей (16 та 5 років) і одна вагітна жінка. Четверо постраждалих у важкому стані, за їх життя зараз борються лікарі
У лікарні померла жінка 1983 року народження. Таким чином кількість загиблих внаслідок атаки збільшилася до трьох, повідомив мер Одеси.