ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУЦе війна: у Білорусі міліціонери готові вбивати людей!

Це війна: у Білорусі міліціонери готові вбивати людей!

30 октября 2020
Це війна: у Білорусі міліціонери готові вбивати людей!

Пряма мова: "Бойову зброю може бути застосовано насамперед при припиненні дій злочинців, коли всі інші методи вже вичерпалися. І нічого страшного в цій заяві немає. Адже мій перший заступник мав на увазі застосування зброї тільки з точки зору законності та відновлення правопорядку. Ніхто не говорив, що її застосовуватимуть без розбору по мирних протестувальниках.

Людина робить диверсію або терористичний акт, нападає на співробітника міліції, чинить йому не простоопір, а застосовує насильство. Певна річ, її потрібно зупинити всім арсеналом: від фізичної сили до бойової зброї.

Мені сказали, що наші міліціонери не були готові вбити свого односельця, земляка, жителя свого району. За 26 років життя ми були готові тільки до того щоб бути гуманними… Це зіграло злий жарт. Ситуація змінилася — йде війна".

Повний текст у відео:

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Ремонтники приступають до робіт відразу щойно отримують відповідні дозволи від ЗСУ та ДСНС.
Україна з початку повномасштабного вторгнення Росії була обмежена у праві застосовувати зброю, отриману від західних країн, для ударів по російській території.
Полтавський клуб залишив киян у зоні вильоту.
Байба Браже бігла з номером 815 – як кількість днів, скільки Україна обороняється у повномасштабній війні.
На Харківському напрямку окупанти не полишають спроб прорвати українську оборону біля Вовчанська, Стариці, Липців.
Команди зберегли інтригу до останнього туру.
Внаслідок ранкового удару 19 травня у Харківському районі загинуло щонайменше 6 людей, 16 дістали поранень, 5 цивільних загинули внаслідок ударів по Куп'янському району Харківщини.
Державне телебачення повідомило, що інцидент стався поблизу міста Джольфа, що на кордоні з Азербайджаном, приблизно за 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана.
Ці коментарі прозвучали після нещодавньої поїздки Володимира Путіна до Китаю, де він і лідер КНР Сі Цзіньпін пообіцяли посилити співпрацю.
Лікарі констататують, що життя словацького прем'єра після замаху наразі поза загрозою.
Грант Шаппс вкотре наголосив, що усе, що є важливим і цінним для західного світу, опиниться під загрозою, якби вторгнення в Україну закінчилося для Владіміра Путіна перемогою.
Війська РФ поцілили двома ракетами Іскандер-М по території бази відпочинку у селі Черкаська Лозова.
У результаті спецоперації української розвідки було знищено вертикальні резервуари з паливом.