ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУАрмія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

Армія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

19 октября 2020
Армія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України - Поки на передовій бойовики продовжують обстріли, в тилу на окупованих територіях починають мобілізувати "резервістів" з числа місцевого населення на військові збори. Перевазі віддають особам до 35 років.

Командування російсько-окупаційних військ посилює вимоги до бойової підготовки так званого військовозобов'язаного населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.

З цього тижня на полігонах "1-го і 2-го армійських корпусів" окупанти почали проводити збори, до яких передбачається притягнути максимальну кількість "резервістів". Російські окупаційні адміністрації довели до керівників "державних" установ і підприємств вимогу про заборону працевлаштування чоловіків у віці до 35 років без проходження цих двотижневих зборів.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
У створеній в уряді спеціальній слідчій групі щодо обставин замаху на Фіцо не відкидають версію, що нападник діяв не зовсім сам.
40 груп швидкого реагування проводять пошукові роботи в районі, де сталася аварія президентського гелікоптера.
Президент заявляє, що окупанти не досягають свого завдання – "розтягнути наші сили та цим послабити Україну на широкому фронті від Харківщини до Донеччини".
Донецький клуб уже дограє чемпіонат, виконавши всі поставлені завдання.
Цієї весни росіяни активізували удари по українській енергетиці та знищили декілька великих ТЕС та ТЕЦ, а також вивели з ладу Дніпровську гідроелектростанцію.
В ГУР кажуть, що зараз Telegram використовується як певний легалізований даркнет, в якому можна знайти все "від продажу наркотиків до груп ухилянтів".
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Ремонтники приступають до робіт відразу щойно отримують відповідні дозволи від ЗСУ та ДСНС.
Україна з початку повномасштабного вторгнення Росії була обмежена у праві застосовувати зброю, отриману від західних країн, для ударів по російській території.
Полтавський клуб залишив киян у зоні вильоту.
Байба Браже бігла з номером 815 – як кількість днів, скільки Україна обороняється у повномасштабній війні.
На Харківському напрямку окупанти не полишають спроб прорвати українську оборону біля Вовчанська, Стариці, Липців.
Команди зберегли інтригу до останнього туру.
Внаслідок ранкового удару 19 травня у Харківському районі загинуло щонайменше 6 людей, 16 дістали поранень, 5 цивільних загинули внаслідок ударів по Куп'янському району Харківщини.