ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ«Нездійсненна місія». МЗС про спроби Росії реабілітуватися в очах міжнародної спільноти

«Нездійсненна місія». МЗС про спроби Росії реабілітуватися в очах міжнародної спільноти

1 мая 2022
«Нездійсненна місія». МЗС про спроби Росії реабілітуватися в очах міжнародної спільноти

Навіть попри спроби Москви дискредитувати мету поїздки американської акторки Анджеліна Джолі до України, світ побачив «достатньо доказів варварства» Росії, її спроба реабілітуватися в очах міжнародної творчої спільноти не вдалася. Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко, - передає Радіо Свобода

 

«МЗС РФ схвилював приїзд до України посла доброї волі ООН Анджеліни Джолі. Подобається, не подобається – а Москві доведеться змиритися з новою реальність: Україна може зателефонувати «найрозкрученішому представнику всього світу», а Росія – ні. Від російського режиму зараз відхрещуються навіть маргинальні зірки іноземного шоу-бізнесу. Як би не намагалися в Москві дискредитувати мету поїздки американської акторки, світ побачив достатньо доказів варварства путінської Росії через її війну проти України. Реабілітація в очах міжнародної творчої спільноти стала нездійсненною місією для Росії», – написав він у фейсбук.

 

30 квітня стало відомо, що американська акторка Анджеліна Джолі прибула до України з гуманітарною місією.

 

У російському дипломатичному відомству заявили, що посла доброї волі ООН Анджеліну Джолі покликали в Україну, аби відволікти від евакуації цивільних з «Азовсталі» з Маріуполя.

 

Анджеліна Джолі є послом доброї волі ООН. Від початку широкомасштабного російського вторгнення вона висловлювала підтримку Україні і українцям, які були змушені через війну покинути свої домівки. На початку місяця вона була в одному із госпіталів в Італії, де проходять лікування українці.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Ізраїльська ракета впала на території Ірану минулої ночі через шість днів після безпрецедентного нападу Тегерана на ізраїльську територію.
Місцева облрада зазначає, що нині проводиться розслідування про ненадання вчасної медичної допомоги учаснику бойових дій.
Для цього українцям потрібні системи ППО Patriot, артилерійські снаряди, далекобійна зброя, авіація і швидкість постачань, зазначив президент.
Pepsi представляє наймасштабнішу за останні 14 років візуальну трансформацію бренду, яка наразі триває в Україні.
Угорський прем’єр Орбан знову "переймається" долею України, заявивши, що без західних грошей і зброї наша країна припинить існування, і може бути лише буфером між РФ і країнами НАТО. Чи діє ця проросійська пропаганда на українців?
Українські військові здатні завдавати ударів по стратегічно важливих для російського агресора літаках.
В пріоритеті для мобілізації є корупціонери та засуджені за вбивство однієї людини, каже міністр юстиції Малюська.
Генштаб зазначає, що практично щодня окупанти "кидають в атаку танки, бойові броньовані машини, не жаліють піхоти".
Ціна біткойна, за даними CoinDesk, у п’ятницю становила $64 739,04, що на 5% вище, ніж на добу раніше.
Зусилля Пекіна підживлюють найбільшу загрозу європейській безпеці з часів закінчення холодної війни, зазначив держсекретар США.
Британський боксер надважкої ваги певен, що є сильніші бійці за діючих чемпіонів світу.
Делімітація кордонів узгоджена біля восьми прикордонних сіл. Військові на цих ділянках будуть замінені прикордонними силами.
Поліція зазначає, що затриманий перед затриманням розстібнув пальто і показав "гранату та пояс з вибухівкою".
Британське міністерство оборони зазначає, що це "перший повністю британський танк за 22 роки".