ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ"Фейкові" паспорти "фейкових" республік

"Фейкові" паспорти "фейкових" республік

4 февраля 2020

З "паспортами "ДНР" розкрився грандіозний обман: серйозна помилка приголомшила навіть затятих сепаратистів! Про це  на  сайті «OBOZREVATEL» пише донецький блогер Макс Баринов.

Жителям окупованої частини Донецької області відмовляють у прийомі документів на оформлення паспорта РФ через помилку, про яку вони навіть і не підозрювали, в їх "ДНРівських документах". Як виявилося, на сторінці 11 так званого "паспорта" в слові "республика" російська буква "И" представлена англійською буквою "N".


Користувачі ж соціальних мереж у ході обговорення даного питання, крім висміювання безграмотності тих, хто займався виготовленням таких "паспортів", висувають також і інші версії. Серед них – захист "паспорту" від підробок. "Але захист фейкового "паспорту" фейкової "республіки" від підробки – не просто абсурд, а абсурд у квадраті…» зазначає Баринов.
Зокрема, буква "И" з неправильним написанням - можливість для відмови у прийомі документів простим смертним, щоб не видавати занадто багато російських паспортів і не спровокувати тим самим масову міграцію з "процвітаючої республіки" до РФ.
Тобто, при потребі (якщо паспорт РФ отримує "правильна" людина), визнається справжність його "паспорту ДНР", наявність якого є обов'язковою умовою при подачі документів на російський паспорт. Якщо ж документи подає простий громадянин - не "військовий", не "поліцейський", не "чиновник окупаційної влади", і не член сім'ї будь-кого з них, таку категорію "паспортів" можна і "завернути".
Таким чином, вищезгадана помилка може бути, як свідченням того, що "паспорти "ДНР" виготовляли аби як, так і заздалегідь продуманим кроком. Адже від "русского мира" можна очікувати і того, і іншого.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Туск розповів, яким буде рішення по зерну з України; У Севастополі збито літак. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
Глава держави заявив, що російський диктатор Путін буде готовий до діалогу якщо втратить усе, що захопив починаючи з 2022 року.
Місцеві пабліки пишуть про чотири вибухи в місті, де розташована ТЕС. Країна-агресор цієї ночі намагалися атакували об’єкти енергосистеми України.
Через атаки українських безпілотників російські НПЗ скорочують виробництво, а відтак стрімко падає експорт.
Потужний вибух прогримів у Стрию на Львівщині. Також вибухи чули у Коростені, Шепетівці, Кременчузі, та – вкотре - у Дніпрі.
В Україну зайшло кілька хвиль ворожих ракет. Частина атакувала Дніпро, решта рухається у центральній частині України.
Окупанти воюють з усім українським та планують легалізувати заборону української літератури.
В рамках чеської ініціативи Україна отримає не 800 тисяч боєприпасів, як планувалося раніше, а мільйон.
Протикорабельну міну штормом викинуло на берег, після чого вона вибухнула. Постраждалих немає.
Протягом останнього тижня експерти Агентства щодня чули вибухи на різних відстанях від станції. Кілька разів звуки долинали з близької відстані, ймовірно, від артилерійських пострілів, що виходили з території станції.
У Львівській та Івано-Франківській областях - загроза ударних БпЛА. У Київській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Черкаській областях - ракетна небезпека.
Російські військові цієї ночі завдали ударів по об'єктах критичної інфраструктури Дніпропетровської області.
Дипломатичне представництво Казахстану закликало своїх громадян виїхати з Одеської та Харківської областей.
Якщо виліт бойовий, то ракети в повітряному просторі України слід очікувати починаючи з 03:40.