ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ«Демократія» в стилі Лукашенко

«Демократія» в стилі Лукашенко

7 декабря 2020
«Демократія» в стилі Лукашенко

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує обіцяти перерозподіл владних повноважень і "красиву демократичну схему".

Пряма мова: "Всі наполягають на тому, що потрібен перерозподіл повноважень. Я завжди додавав: повноваження ми перерозподілимо, додамо кому мало, але і відповідальність перейде на тих, хто отримає ці додаткові повноваження. В даному випадку ось найдемократичніша схема, у всіх демократичних державах саме так: уряд вніс, парламент узгодив — якщо це закон, глава держави його підписує або відхиляє, якщо порушуються принципи, які встановлені Всебілоруських народних зборах.На чергові п'ять років основні принципи функціонування нашої держави будуть встановлені цим з'їздом народу. Абсолютно прозора, красива, демократична схема".

Деталі: Всебілоруські народні збори, подібні до з'їздів КПРС, скликаються Олександром Лукашенком. Їх дата на даний момент невідома. Раніше була інформація, що ВНЗ можуть пройти в кінці січня 2021 року. Опозиція Білорусі побоюється, що Лукашенко спробує з їхньою допомогою легітимізувати свою владу.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
В інформатора вилучено мобільний телефон, з якого він передавав голосові повідомлення з розвідданими.
Росіяни сконцентрували атакуючі зусилля біля Стельмахівки на Куп’янському напрямку та поблизу Білогорівки на Сіверському.
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі почав аналізувати причини своєї невдачі в протистоянні з українцем.
Уряд Ірану скликав "термінову нараду" у зв’язку із загибеллю Ібрагіма Раїсі, міністра закордонних справ Хосейна Амір-Абдоллахяна та інших чиновників.
Конкурс, заснований художницею під псевдонімом Woopsyang, відбувся вже вдесяте. Жінка вирішила започаткувати захід після того, як сама пережила серйозне вигорання.
В іспанській футбольній першості відбулись матчі передостаннього 37-го туру чемпіонату 2023/24.
Під час обстрілу ворог атакував балістичною ракетою Іскандер-М, а також запустив 29 "шахедів" із районів Приморсько-Ахтарську, а також Курську.
В англійській Прем'єр-лізі були зіграні поєдинки останнього 38-го туру першості.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Законопроєкт, що передбачає повернення прохачів притулку в Росію, буде подано на розгляд парламенту наступного тижня.
За добу знищено 14 танків, 35 бойових броньованих машин, 50 артилерійських систем, дві РСЗВ, чотири засоби ППО, 81 БПЛА, ракета, корабель.
Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували вісім населених пунктів.
У ніч з 19 на 20 травня в Миколаївській області було збито 4 ворожих дрона-камікадзе SHAHED-136.
На світанку 20 травня рятувальники побачили гелікоптер з відстані близько 2 кілометрів. За даними ЗМІ, на місці аварії "жодних ознак життя" не виявили.