ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині викрили раніше судимого чоловіка на угоні мотоцикла

На Рівненщині викрили раніше судимого чоловіка на угоні мотоцикла

13 ноября 2021
На Рівненщині  викрили раніше судимого чоловіка на угоні мотоцикла

Транспортний засіб працівники карного розшуку знайшли через кілька днів після викрадення. А вчора, 12 листопада, вийшли і на слід зловмисника: вирішується питання про повідомлення йому про підозру. 

 

Про зникнення мотоцикла «Lifan» іще 16 жовтня вранці до поліції повідомила 29-річна жителька села Хиночі.  Поліцейські встановили, що 37-річний чоловік заявниці близько п’ятої ранку поїхав до місцевого клубу. Водій на кілька хвилин відлучився, а коли ж повернувся — мотоцикла, у якому лишив і ключі, вже не було. Оперативники відділення поліції №1 (смт Володимирець) розшукали транспортний засіб на окраїні села Хиночі на території закинутої ферми. 

 

Вчора вдалося встановити й особу, причетну до угону: ним виявився 40-річний житель Володимирця. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і нанесення тілесних ушкоджень. Він зізнався у скоєному та пояснив, що хотів мотоциклом доїхати додому. Однак двоколісний зламався, тож вирішив заховати. 

 

 

Досудове розслідування за частиною 1 статті 289 КК України триває. Транспортний засіб після проведених експертиз повернули власнику. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті — від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!