ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОВідзавтра у Рівному можна буде вакцинуватися від грипу в аптеках

Відзавтра у Рівному можна буде вакцинуватися від грипу в аптеках

23 ноября 2021
Відзавтра у Рівному можна буде вакцинуватися від грипу в аптеках

У Рівному стартує проект з вакцинації проти грипу в аптеках. Він покликаний спростити доступ рівнян до щеплень від сезонного грипу. Тим самим Рівне зможе продемонструвати, що готове до впровадження передових світових практик у сфері охорони здоров’я.
 

Вже завтра рівняни вперше матимуть можливість зробити щеплення від грипу безпосередньо в аптеках ВІСА, що поруч ПМСД «Ювілейний» та біля Центральної міської лікарні.
 

Алгоритм дій виглядає таким чином, що кожен, кому виповнилося 18 років, зможе придбати вакцину проти грипу в аптеці, там же пройти огляд лікаря та зробити щеплення. Буде проведено вимірювання температури, підписана інформована згода. Серію й номер вакцини внесуть до спеціальної форми. Лікар поставить свій підпис, усі ці дані будуть внесені до єдиної електронної системи.
 

Вакцинація буде проводитися з 24 листопада з 10.00 до 14.00. А також з 16.00 до 19.00.
 

Нагадаємо, що стартував цей проект у столиці. Тоді рівняни – керівник гурту Ot Vinta Юрій Журавель, заступник головного лікаря ПМСД Ювілейний Микола Долик та заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук долучилися до популяризації цього проекту.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!