ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОВідкрив СТО та допомагає військовим. Ветеран розвиває бізнес на Рівненщині

Відкрив СТО та допомагає військовим. Ветеран розвиває бізнес на Рівненщині

21 декабря 2023
Відкрив СТО та допомагає військовим. Ветеран розвиває бізнес на Рівненщині

Олексій Сніцаренко – ветеран російсько-української війни. Рівнянин виконував завдання із захисту Батьківщини у 2017-2019 роках на Донеччині. Нині чоловік звільнений зі служби, має статут учасника бойових дій.


Своє власне СТО відкрив чотири роки тому. За місяць до повномасштабного вторгнення вирішив збільшити кількість послуг на СТО, тож розпочав розширення. А цьогоріч як ветеран отримав 250 тисяч гривень у межах програми єРобота на розширення бізнесу.

 

«Про таку можливість дізнався від свого товариша, який також подав заявку. Завдяки цьому гранту я зміг купити нове сучасне обладнання, яке є передовим у світі для програмування блоків керування всіх марок автомобілів. А ще створив одне робоче місце, адже такі були вимоги програми єРобота», - розповів Олексій.

 

Також на СТО на волонтерських засадах допомагають військовим - безкоштовно проводять специфічні операції для авто, які є технічно складними.

 

Нагадаємо, в Україні діє державна програма надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу. Вона запроваджена Урядом для надання безповоротної державної допомоги у формі грантів. Отримати його може ветеран (учасник бойових дій або людина з інвалідністю внаслідок війни) або другий/друга з подружжя ветерана.

 

Максимальна сума гранту – 1 млн грн. Витратити кошти можна на придбання, закупівлю, послуги, оплату за оренду обладнання тощо.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!