ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУкраїнців закликають особливо дбати про безпеку під час свят!

Українців закликають особливо дбати про безпеку під час свят!

29 апреля 2021
Українців закликають особливо дбати про безпеку під час свят!

Напередодні Великодніх і травневих свят Служба безпеки України закликає громадян бути особливо пильними в питаннях власної та громадської безпеки.


Як повідомляє СБУ, щороку у цей період традиційно посилюється російська пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій країні. СБУ, як завжди, системно протидіє цим проявам. Зокрема, у більшості регіонів Служба протягом квітня провела низку антитерористичних навчань, відпрацювалися дії із захисту стратегічно важливих об’єктів і державних кордонів.

 

Водночас ми розуміємо, що у такий період необхідні пильність і свідоме ставлення до безпеки з боку кожного громадянина. Тому СБУ нагадує про гарячу лінію в області (0362) 67-86-06
На неї потрібно телефонувати у випадку, якщо ви:
• маєте інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій;
• помітили підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
• побачили підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів;
• виявили підозрілі предмети чи засоби ураження у громадських місцях.

 

Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена. Бажаємо гарного відпочинку і безпечних вихідних!
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!