ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Вараському районі відновлять важливі ділянки доріг

У Вараському районі відновлять важливі ділянки доріг

31 марта 2021
У Вараському районі відновлять важливі ділянки доріг

У Вараському районі за державні кошти цього року відновлять важливі ділянки доріг. Про це заявив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль під час робочої поїздки в район.

 

Йдеться про ремонт 17 км дороги на Біле озеро та майже 6,5 км автошляху Володимирець-Красносілля-Малі Телковичі. «Ремонт дороги до Білого озера багато хто обіцяв, але він досі не зроблений. Це територіальна дорога державного значення, що сполучає два центри Вараського району – Зарічне і Вараш. Тому вона для нас мегаважлива. У 2021 році плануємо відремонтувати перші 17 кілометрів дороги Більська Воля-Озерці-Рудка. Це і буде перший етап з’єднання Вараша із Зарічним», - розповів Віталій Коваль.

 

Наразі тривають проєктні роботи, після завершення яких Служба автодоріг у Рівненській області оголосить тендер на будівництво дороги. Також відбудеться будівництво дороги Володимирець-Красносілля-Малі Телковичі.

 

«Ремонт цієї дороги здійснюється в рамках «Великого будівництва». Після завершення проєктних робіт, підрядники розпочнуть будівництво. Цьогоріч буде відремонтовано майже 6,5 кілометрів найгіршої її ділянки, до села Воронки. Це важливий автошлях – і для шкільних автобусів, і для рейсових, і для спецтехніки. До кінця жовтня плануємо завершити дорогу», - повідомив голова ОДА.

 

Нагадаємо, днями розпочалося капітальне оновлення доріг у більшості областей, у тому числі і Рівненській. В рамках президентської програми «Велике будівництво» стартували активні ремонти на 215 об’єктах України.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!