ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному зупинили нетверезого водія на краденій автівці

У Рівному зупинили нетверезого водія на краденій автівці

13 апреля 2021
У Рівному зупинили нетверезого водія на краденій автівці

11 квітня у Рівному близько 1-ї години ночі увагу патрульних привернув автомобіль Mercedes, який стояв на регульованому перехресті вулиць Литовська-Шухевича-Князя Володимира без увімкненого світла фар, але із увімкненою аварійкою.

 

Як повідомляє Патрульна поліція Рівненської області, коли загорівся дозволений сигнал світлофора, транспортний засіб різко рушив. Патрульні послідували за ним. Коли бус припинив рух, поліцейські побачили у ньому розбите бокове скло, а водій пересідав то на пасажирське сидіння, то на водійське і врешті почав тікати. Поліцейські наздогнали молодика, але той відмовився будь-що пояснювати. Патрульні встановили власника транспортного засобу та сконтактували із ним телефоном. З’ясувалось, що 58-річний рівнянин перебуває за місцем проживання, а автомобіль, із його слів, він залишив на ніч під будинком.

 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Керманичем чужого виявився 21-річний житель Рівного. За результатами огляду він перебував у стані алкогольного сп’яніння — алкотестер показав 1,94 проміле.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!