ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному триває боротьба із незаконною рекламою

У Рівному триває боротьба із незаконною рекламою

3 сентября 2022
У Рівному триває боротьба із незаконною рекламою

Рекламні конструкції, інформаційно-рекламні плакати, оголошення на вулицях міста можна побачити на електроопорах, стовпах і зупинках громадського транспорту, будівлях, парканах, пішохідній та зеленій зоні.

Розміщення реклами в місті регулюється «Правилами розміщення зовнішньої реклами у місті Рівному». Відповідно до Правил благоустрою міста Рівного затверджених рішенням Рівненської міської ради від 28.04.2011 №512, забороняється самовільне (без відповідного дозволу) встановлення рекламоносіїв, різноманітних конструкцій, інформаційно-рекламних плакатів, стаціонарних малих архітектурних форм, оголошень, листівок.

Впродовж серпня 2022 року інспекторами Департаменту муніципальної варти Рівненської міської ради проведено опрацювання несанкціонованої реклами, яка заполонила місто.

За результатами опрацювання вул. Київська, В. Стельмаха, вул. Д. Галицького, Карнаухова, К. Романа виписано 14 приписів на усунення порушень шляхом звільнення території від несанкціонованої реклами. Разом з тим 20 рекламних конструкцій та інформаційно-рекламних плакатів після роз’яснень інспекторами Департаменту про необхідність отримання дозволу – демонтовано.

Департамент муніципальної варти Рівненської міської ради закликає не чекати складення адміністративних протоколів чи демонтажу конструкцій за незаконне їх розміщення, а узгоджувати розміщення вашої реклами відповідно до державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!