ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному 29-річний водій покинув своє авто і втікав від патрульних

У Рівному 29-річний водій покинув своє авто і втікав від патрульних

14 декабря 2020
У Рівному 29-річний водій покинув своє авто і втікав від патрульних

Вночі, 14 грудня, під час патрулювання у Рівному на вулиці Соборній, інспектори помітили транспортний засіб Chevrolet, який підпадав під орієнтування.


Патрульні увімкнули проблискові маячки, звукові сигнали та подали вимогу про зупинку. Водій не відреагував, різко змінив напрямок руху та поїхав у двори. Під час руху керманич допустив наїзд на транспортний засіб Renault, який був припаркований. Чоловік зупинив автомобіль та почав втікати пішки. Інспектори наздогнали та затримали порушника.
Під час спілкування з 29-річним жителем Рівненщини поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці за допомогою приладу Drager. Результат — 1,32 проміле.


Як повідомляє Патрульна поліція Рівненської області, на кермувальника склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст.124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.1 ст.122-2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку) та винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортом без відповідних документів) КУпАП.

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!