ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ РІВНЕНСЬКОГО НАРКОТОРГОВЦЯ ВИЛУЧИЛИ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН НА МАЙЖЕ 4 МЛН

У РІВНЕНСЬКОГО НАРКОТОРГОВЦЯ ВИЛУЧИЛИ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН НА МАЙЖЕ 4 МЛН

15 ноября 2023
У РІВНЕНСЬКОГО НАРКОТОРГОВЦЯ ВИЛУЧИЛИ ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН НА МАЙЖЕ 4 МЛН

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури 35-річному жителю обласного центру повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах та наркотичних засобів  (ч. 1 ч. 2 ч. 3 ст. 307 КК України).

 

За даними досудового розслідування, чоловік збував психотропні речовини PVP та амфетамін через поштові відправлення по Україні. Для конспірації він використовував кілька Telegram-каналів, через які приймав замовлення. Правоохоронці задокументували 10 епізодів злочинної діяльності наркоторговця, у ході яких він збув понад 200 грамів психотропних речовин.

 

Затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України, після того, як він помістив до комірки поштомату для відправки замовникам чергові 5 пакунків, у яких загалом було 680 грамів психотропів. Того ж дня з пункту видачі відправлень логістичної компанії вилучено ще понад 3,5 кг амфетаміну, який надійшов підозрюваному поштовим відправленням.

 

Крім того, у ході санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено також понад  2 кг особливо небезпечної психотропної речовини «Альфа-PVP», 177 пігулок «МДМА», 10 грамів канабісу, а також мобільні телефони та банківські картки, які чоловік використовував для ведення наркобізнесу.  Орієнтовна вартість усього вилученого – майже 4 млн грн.

 

Наразі вирішується питання обрання чоловікові запобіжного заходу. Встановлюються також канали постачання психотропних речовин та наркотичних засобів.


Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УБН ГУНП в області.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!