ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ рівненських лікарнях триває кампанія з підпису декларацій

У рівненських лікарнях триває кампанія з підпису декларацій

13 февраля 2023
У рівненських лікарнях триває кампанія з підпису декларацій
З 2 квітня 2018 року в Україні розпочалась національна кампанія "Лікар для кожної сім"ї". Близько 90 % рівнян уже обрали свого лікаря та підписали декларацію на медичне обслуговування в закладах охорони здоров"я Рівненської міської ради. Понад 70 лікарів первинного рівня надання медичної допомоги м. Рівного досягли рекомедованого об′єму декларацій.
 
Нагадаємо, що на сьогодні пацієнт може обирати лікаря в будь-якому закладі та місті не зважаючи на територіальну прописку чи проживання. Заклади охорони здоров"я, що надають первинну медичну допомогу в м. Рівному з 2018 року є партнерами з Національною службою здоров"я України відповідно до укладених договорів.
 
Якщо Ви ще не обрали для себе лікаря чи прибули до Рівненської територіальної громади, варто звернутись в один з трьох центрів первинного рівня надання медичної допомоги Рівного, міську дитячу лікарню чи міську лікарню № 2 де створенно амбулаторні відділення сімейної медицини. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон для смс-підтвердження (для заключення декларації на дитину - додатково мати свідоцтво про народження).
 
Для уточнення процедури підписання декларації можна в телефонному режимі звернутись в реєстратуру закладу. Контакти тут: http://surl.li/evmbi .
Перелік лікарів у закладах охорони здоров‘я Рівненської міської ради, з якими можна заключити декларацію на медичне обслуговування станом на 01.02.2023р. можна переглянути на нашому сайті «Електронна охорона здоров‘я Рівне» за посиланням: http://surl.li/evmbq .
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!