ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ готелях Рівненщини посилять заходи безпеки

У готелях Рівненщини посилять заходи безпеки

14 февраля 2024
У готелях Рівненщини посилять заходи безпеки

На Рівненщині підсилюють роботу з виявлення ДРГ, підозрілих осіб та порушників комендантської години. Про це йшлося під час наради з керівниками готелів. Серед учасників – силовики, правоохоронці, міграційна служба. Головував на заході перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

 

«На Рівненщині бізнес та влада працюють консолідовано, адже ми не лише наповнюємо бюджет, а й допомагаємо, кожен як може, українському війську.  Водночас, готель є в переліку  місць, де найчастіше можуть перебувати особи з підробленими документами, у тому числі, колаборанти та диверсанти. Ця нарада ініційована для того, аби вкотре наголосити на основних правилах безпеки та дати законодавчі інструменти задля виявлення таких осіб», - сказав Сергій Подолін.

 

Нагадаємо, нині на Рівненщині зареєстровано понад 89 суб’єктів господарювання, які надають готельні послуги. Загальна кількість ліжко-місць в таких закладах – понад 3 тисячі.

 

Силовики, в свою чергу, розповіли про алгоритми дій після виявлення підроблених паспортів, зброї або підтвердження орієнтування. Наголосили на дотриманні комендантської години та роз’яснювальної роботи серед гостей та працівників.

 

«Оборона та безпека Рівненщини під час війни – це те, чим не нехтують. У цій справі дрібниць не буває. Тут працюють лише дві речі – встановлені чіткі правила та обережність. Не забуваємо про те, що наш ворог підступний і безжальний. Робота, яка ведеться на випередження, завжди краща, аніж подолання наслідків», - зазначив перший заступник ОДА.


У межах наради представниця державної міграційної служби також розповіла про зміни в законодавстві щодо чинності паспорта громадянина України, документи, які зобов’язані надати іноземці.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!