ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівнянам пропонують пройти опитування про своє місто

Рівнянам пропонують пройти опитування про своє місто

23 февраля 2022
Рівнянам пропонують пройти опитування про своє місто

У Рівному розпочинається робота щодо промоції міста на національному та міжнародному рівнях. Одним із перших кроків стане вивчення думки рівнян та гостей міста, які ж є найбільш привабливі місця у Рівненській громаді: які у нас є цікаві простори та місця дозвілля (локації, магніти, в тому числі туристичні) та де ви найчастіше відпочиваєте з друзями з інших міст, які страви рекомендуєте скуштувати, які сувеніри на згадку краще придбати тощо.

 

Результати опитування стануть основою для розробки плану промоції Рівненської громади для позиціювання міста на мапі України та світу.

 

Якщо Ви проживаєте або працюєте в Рівненській міській територіальній громаді (Рівному та у Квасилові), проводите тут багато свого вільного часу, часто приїжджаєте в гості до родини або друзів, або просто не байдуже та хочете долучитись – тоді ми просимо Вас заповнити форму, наведену нижче  

 

Опитування: https://airtable.com/shrmOXYWDkqXNgT74 

 

Важливо, аби ми спільно з вами напрацювали цей напрямок для міста. Якщо Ви хочете/готові брати більш активну участь у робочій групі зі створення концепції промоції міста Рівне - залиште в анкеті свої контакти.

 

Агенція розвитку Рівного

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!