ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівненський народний клуб «Верес» вдома зіграв із львів’янами внічию

Рівненський народний клуб «Верес» вдома зіграв із львів’янами внічию

30 сентября 2022
Рівненський народний клуб «Верес» вдома зіграв із львів’янами внічию

На відреконструйованому рівненському стадіоні «Авангард» відбувся футбольний матч української Прем’єр-ліги між Народним клубом «Верес» та львівським «Рухом».

Змагання закінчилися з рахунком 2:2.

Гра проходила без глядачів, лише за присутності офіційних осіб. Вболівав за «Верес» і начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Ми доклали всіх можливих зусиль для добудови спортивної арени за кошти підрядника та спонсорів, а також його сертифікації УАФ для проведення домашніх матчів. Тому, що спорт - важливий. Тому, що у Рівному люблять футбол! На жаль, нині «Авангард» - без глядачів. Але щиро вірю – так буде не завжди. Перемога України – не за горами. І зовсім скоро усі ми зустрінемося на червоно-чорних трибунах», - прокоментував Віталій Коваль.

Нагадаємо, реконструкцію стадіону «Авангард» розпочали в рамках президентської програми «Велике будівництво». Тоді з держбюджету було виділено 100 млн грн. Більше того, попри війну «Верес» й далі будує свою спортивну базу у Рівному. Працює дитяча футбольна школа команди, у якій навчаються і діти внутрішніх переселенців.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!