ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівненські поліцейські затримали «квартирника» та повідомили йому про підозру

Рівненські поліцейські затримали «квартирника» та повідомили йому про підозру

31 августа 2021
Рівненські поліцейські затримали «квартирника» та повідомили йому про підозру

Учора, 30 серпня, близько шостої ранку до поліції зателефонувала 39-річна рівнянка, що на вулиці Міцкевича у сусідську квартиру, де зараз ніхто не проживає, проникли невідомі та наразі там перебувають. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.


На місце події оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, який виявив у у помешканні чоловіка, що саме порпався по полицях. Зловмисника затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення.


Слідчі встановили, що 35-річний рівнянин, шляхом злому врізного замка, проник до квартири, звідки збирався викрасти скриньку з годинником, хрестик з металу білого кольору, гаманець, купюру номіналом 1000 білоруських рублів, складені у наплічнику. Усі речові докази — вилучені. Свою провину він визнає, однак, зазначає, що свої дії пояснить у суді.

 

За фактом незакінченого замаху на вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням до помешкання, слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та вже повідомили 35-річному жителю Рівного про підозру.

 

«Квартирника» затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що він вже потрапляв в поле зору поліцейських та був судимий за вчинення різного виду злочинів, зокрема і майнових.

 

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання вартою. Поліцейські перевіряють також підозрюваного на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!