ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівненщина – у скорботі за 6 воїнами, які загинули у боях на Донеччині

Рівненщина – у скорботі за 6 воїнами, які загинули у боях на Донеччині

29 июля 2022
Рівненщина – у скорботі за 6 воїнами, які загинули у боях на Донеччині

Учора на Рівненщині попрощалися із шістьма воїнами. Усі вони боронили рідну землю і загинули у боях поблизу села Берестове Донецької області. 

 

Березнівська громада попрощалася з захисником Романом Байчурою. Він загинув, виконуючи бойове завдання. Воїна поховали у рідному селі Поліське. У нього залишилася дружина, двоє синів та батьки. 

 

В Острозькій громаді в останню дорогу провели Олександра Ковальчука. Він був 1982 року народження. Захисник загинув внаслідок ворожого обстрілу. Мама втратила сина, без тата залишилися двоє дітей, без чоловіка - дружина. Віддати шану воїну прийшли рідні, близькі, побратими та земляки. 

 

Головинська громада - у жалобі за загиблим воїном Віталієм Круком. Йому назавжди залишиться 22 роки. Віталій був родом із села Злазне. У 2020–2021 роках проходив військову строкову службу в Збройних Силах України. З початку повномасштабного вторгнення без вагань став на захист Батьківщини.

 

У Рівному на майдані Незалежності відбулося прощання з 33-річним захисником Олександром Тарасюком. З першого дня війни він не зміг залишитися осторонь і вже 25 лютого був зарахований стрільцем у відділення охорони – служив у Рівному, в травні став командиром відділення на Волині, а 22 липня вирушив на передову. Загинув 24 липня. Поховали воїна на кладовищі «Нове».

 

У Костопільській громаді попрощалися з Андрієм Тішком 2001 року народження. Він був навідником кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецького батальйону.

У мирному житті працював на Костопільському фанерному заводі. До списків особового складу частини був зарахований 25 лютого. Загинув під час виконання бойового завдання 

Без батька залишився шестимісячний син.

 

У Радивилівській громаді в останню дорогу провели захисника Віталія Мацюка. Він був сапером інженерно-саперного відділення. Віталій загинув в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання. Воїна поховали в рідному селі Підлипки. Його пам’ять вшанували, утворивши «живий коридор».

 

Світла пам'ять Героям!

 

Співчуття рідним та близьким!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!