ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівне придбало ще 200 розвідувальних дронів для ЗСУ

Рівне придбало ще 200 розвідувальних дронів для ЗСУ

9 апреля 2024
Рівне придбало ще 200 розвідувальних дронів для ЗСУ

Сьогодні, 9 квітня, відбувся аукціон на придбання дронів DJI Mavic 3 Pro з додатковою батареєю. Місто за кошти платників податків придбає 200 дронів, які допоможуть захисникам нищити ворога.

 

"Наша першочергова мета - надання допомоги нашим військовим, які боронять українську землю від ворога. Ми зосереджуємо всі зусилля на те, щоб наші захисники мали все необхідне для успішної боротьби з російськими окупантами обладнання. Ці дрони, дозволять нашим воїнам відстежувати пересування ворога, а отже допоможуть зберегти життя наших бійців. Для нас кожне життя наших хлопців, наших захисників  надзвичайно цінне, тому ми і надалі будемо купувати засоби для розвідки, зокрема дрони, засоби зв’язку та інше дороговартісне обладнання і передаватимемо його нашим військовим," – розповів секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор ШАКИРЗЯН. - Ми плануємо не зменшувати темп, адже підтримка ЗСУ була і залишається нашим головним пріоритетом!
 

Отримати дрони Рівне планує вже до кінця місяця, аби максимально оперативно передати їх військовим підрозділам Збройних сил України.

Оголошена сума тендера - 17,6 млн. гривень.

Сума тендера за результатами аукціону - 16,06 млн. гривень.

Потенційна економія коштів - 1,5 млн.

 

Загалом, Рівне провело вже шість закупівель дронів для військових частин Збройних сил України та Національної гвардії України. Окрім того, напередодні Рівненська міська рада оголосила про придбання для ЗСУ портативних радіостанцій та антенних підсилювачів сигналу. 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!