ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПро погіршення погодних умов!

Про погіршення погодних умов!

6 января 2024
Про погіршення погодних умов!

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру 7-9 січня 2024 року в Україні очікуються складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни.

 

З 7 по 9 січня очікується зниження температури повітря на 10-15° морозу, подекуди утворення снігового покриву висотою 1-5см. На дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

 

Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту на дорогах, погіршення умов життєзабезпечення населення.

 

Звертаємося до мешканців Рівненської територіальної громади: будьте уважними та обережними і не нехтуйте простими правилами власної безпеки. Без нагальної потреби не виходьте на вулицю та залишайтеся вдома.

 

Звертаємо увагу водіїв на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. Під час руху проїжджою частиною, дотримуйтесь безпечної дистанції та інтервалу.

Будьте уважні на дорозі, бережіть себе та своїх близьких!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!