ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПОНАД 6 РОКІВ ЗА ҐРАТАМИ ПРОВЕДЕ ЖИТЕЛЬ ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ЗБУТ ГРАНАТ І НАРКОТИКІВ

ПОНАД 6 РОКІВ ЗА ҐРАТАМИ ПРОВЕДЕ ЖИТЕЛЬ ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ЗБУТ ГРАНАТ І НАРКОТИКІВ

7 февраля 2024
ПОНАД 6 РОКІВ ЗА ҐРАТАМИ ПРОВЕДЕ ЖИТЕЛЬ ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ЗБУТ ГРАНАТ І НАРКОТИКІВ

За публічного обвинувачення прокурорів Володимирецького відділу Вараської окружної прокуратури 35-річного чоловіка засуджено за незаконні зберігання та збут бойових припасів, придбання, зберігання, пересилання з метою збуту наркотичного засобу у місця позбавлення волі, а також  придбання і зберігання наркотичного засобу, вчинене протягом року після засудження за цією статтею, без мети збуту (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307,  ч. 2 ст. 309 КК України).


Згідно з вироком Володимирецького районного суду обвинуваченому призначено покарання із врахуванням попереднього вироку у вигляді 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прокурор в суді довів, що чоловік, раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів та правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів, незаконно придбав та протягом тривалого часу в заздалегідь підготовленому місці в лісосмузі неподалік с. Стара Рафалівка зберігав боєприпаси. Зокрема, йдеться про 2 наступальні осколкові ручні гранати. Їх збут задокументували правоохоронці у ході оперативних закупок.

 

Крім того, обвинувачений організував передачу до однієї із виправних колоній на Рівненщині наркотичного засобу «бупренорфін», який сховав у коробці з-під печива і який призначався для подальшого збуту. Наркотики вилучили працівники установи виконання покарань.

 

Також, за місцем проживання чоловіка у селищі Рафалівка працівники поліції знайшли наркотичний засіб «канабіс», який він незаконно зберігав для власного вжитку.

На даний час вирок суду законної сили не набрав.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!