ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПатрульна поліція Рівного відзначила 5-ти річний ювілей (+ФОТО)

Патрульна поліція Рівного відзначила 5-ти річний ювілей (+ФОТО)

19 апреля 2021
Патрульна поліція Рівного відзначила 5-ти річний ювілей (+ФОТО)

Рівно п'ять років тому в цей день, 19 квітня, на вулиці Рівного вийшли перші патрульні поліцейські.

 

Під час урочистості копи, як їх часто називають, поділилися здобутками та труднощами, з якими доводилося стикатися під час робочих моментів. На урочисте шикування працівників поліції також завітав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, який подякував правоохоронцям за службу і вручив почесні грамоти та подарунки ювілярам. «Молоді, енергійні, впевнені в собі й своєму виборі. Готові забезпечувати правопорядок та берегти спокій громадян. Цілодобово патрулюючи вулиці міста і допомагаючи людям, ви отримали довіру громади», — звернувся до працівників патрульної поліції Віталій Коваль.

 

 

 

 

 

 

На святковому заході також був присутній і міський голова Рівного Олександр Третяк, який відзначив найкращих патрульних. "Щиро вдячний сміливим та відважним патрульним за безпеку та спокій у нашому місті, — наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

 

Упродовж п’яти років патрульні беруть участь у формуванні нової, сучасної та європейської поліції. На варті захисту і прав громадян стоять кращі із кращих. П'ять років тому їх було 193, тепер управління налічує 540 патрульних. За цей час було складено 260 тисяч адмінматеріалів, прийнято 500 тисяч викликів, розкрито понад 6 тисяч справ, врятовано 50 життів, з них 4 – дітей.


"Ми розвиваємося, ростемо та поступово здобуваємо довіру громадян. Для нас важливо визнавати свої помилки, щоб більше їх не повторювати. Радіємо і пишаємося перемогам. Дякую всім бійцям за віддану службу!" — розповів начальник управління патрульної поліції у Рівненській області Сергій Мерчук.

 

 

 

 

Фото із сайту Рівненської ОДА та Рівненської міської ради

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!