ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПів сотні депутатів притягнуло до відповідальності за порушення закону

Пів сотні депутатів притягнуло до відповідальності за порушення закону

12 мая 2021
Пів сотні депутатів притягнуло до відповідальності за порушення закону

На постійному контролі прокуратури Рівненщини перебуває питання боротьби з корупцією кримінальної та адміністративної відповідальності.

 

Як повідомляють в Прокуратурі Рівненської області, що стосується адміністративної відповідальності, то з початку цього року за участі прокурорів судами розглянуто 179 протоколів про адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією, у яких прийнято рішення про стягнення штрафу на 92 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Серед притягнутих – 55 депутатів сільських, селищних, міських, районних рад, 20 посадових осіб юридичних осіб публічного права, 7 посадових і службових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, 4 присяжних, 4 працівника органів та установ кримінально-виконавчої служби та 2 поліцейських.

 

За результатами розгляду протоколів щодо несвоєчасного подання декларацій, а також порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів судами області накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафу на загальну суму 85 тисяч гривень.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!