ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПідключення до інтернету бомбосховищ Рівного - на завершальній стадії

Підключення до інтернету бомбосховищ Рівного - на завершальній стадії

5 апреля 2022
Підключення до інтернету бомбосховищ Рівного - на завершальній стадії

Як розповів заступник міського голови Євгеній Іванішин, наразі високошвидкісним інтернетом забезпечені близько 200 сховищ, укриттів та підвалів капітальних споруд.

 

Переходимо до наступного етапу - забезпечуємо бездротовим інтернетом гуртожитки, в яких проживають внутрішньо переміщенні особи.

 

У першу чергу, це потрібно для дистанційного навчання дітей шкільного віку, яких на сьогодні в місті налічується 542. Навчання онлайн більше не новизна, і якісний доступ до Інтернету допоможе сотням дітей отримати належну освіту в умовах військового часу. 

 

Не забуваймо, що вільний доступ до інтернету - це і можливість  оперативного доступу біженців до офіційних джерел інформації, новин та зв'язку із рідними.

 

Дякуємо за це нашим технічним героям - провайдерам та операторам мереж, які погодилися робити усе це безкоштовно: Kyivstar, Volia, Датагруп, Triolan, Campus Networks, RINET, Нашнет, Уарнет, Гігабітна Мережа Ланет, Multicast.com.ua, Укртелеком та HomeNet. І звісно ж Волонтерський штаб міста Рівне за частину з наданих роутерів.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!